CNC 22MM Motocicleta Ghidon ghidon Capac End Prize Pentru Ducati MONSTER M400/M600/M620/M750/M750IE/M900/S2R 800 ST2

w162555

19.85lei

Produs nou

Stare: 100% de Brand nou.Cantitate : 1 Pereche.Material: CNC din Aluminiu si Cauciuc.Culori: Negru/Rosu/Albastru/Aur/Siliver/Verde/Titan/Portocaliu.Se potrivește: Toate 22mm Ghidon de Motocicleta.Notă: vă rugăm să consultați imaginea de produs în detaliu pentru a vă asigura că se potrivește cu motocicleta ta.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați vânzătorul. PLATA:

1. Acceptam plata prin Card de Credit, Transfer Bancar și alte plăți care AE sprijină.

2. Vă rugăm să enumerați cerințele dumneavoastră speciale (culoare, pachete, în valoare de declarație, etc.) atunci când plasarea comenzii, sau lăsați un mesaj pentru noi.

LIVRARE:

1. Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Vă rugăm să lăsați-ne un număr de telefon disponibil.Este necesar de Poștă din China, atunci când completarea de transport!!

2. În mod normal, ne va elibera NAVA pachetul prin intermediul vânzătorului metode de transport.Vă rugăm să ne contactați dacă doriți pentru a navei de transport maritim altele modele, cum ar fi DHL, UPS, FedEx, EMS, etc. atunci când plasarea comenzii.

TIMP DE LIVRARE:

Toate elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare.

De Avion: 15-20 de zile în ASIA, Europa, America de Nord

Prin DHL, UPS, FedEx: 3-5 zile lucrătoare pentru cele mai multe dintre țări

NOTIFICARE:

Noi nu suntem responsabili pentru orice taxe vamale sau taxe la import.

LIVRARE SI GARANTIE:

1. Vom verifica element cu atenție înainte de expediere.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, vă rugăm să ne contactați.Vă vom trimite unul nou sau banii inapoi de indata ce vom primi returnat.

FEEDBACK-ul:

Dacă aveți o plăcută experiență de cumpărare în magazinul nostru, vă rugăm să lăsați un feedback pozitiv pentru produsele și serviciile noastre cu rating de 5 stele.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru orice problemă și dă-ne o șansă să-l rezolve înainte de a părăsi un feedback negativ.Înțelegerea dumneavoastră este foarte apreciat.

Etichete: motocicleta bar end greutăți, accelerație de mână, accesorii ducati monster s2r 800, triumph tiger 800 suport de telefon, motocicleta tmax, ducati s4r, ghidon bicicleta capac, acoperi ducati, 1199 de carbon, ducati maneta

Articol Greutate 0.15kg
Numele Modelului CK-SBD-001
Tip De Material aluminiu cnc
Lățime Produs 0inch
Articol Diametru 2.2cm
Tip De Element Mânere
Element De Lungime 0inch
Nume De Brand CK BOVINE KING
Înălțime Element 0inch

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare