EMS Mezoterapie RF Radio Frecvență Frumusetea Faciala + Mini Fata Pulverizator + Ultrasoic Skin Scrubber + Infrarosu Body Slimming Massager

w161987

209.99lei

-171.78

381.77lei

-44 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

Tip De Element:Fata Stream

Culoare:Alb

Material:ABS

Capacitate Rezervor de apă:30ml

Timp de încărcare:2-3 ore

Atomizarea Cantitate:1.25-1.45 ml/s

Atomizate Particule:0.3 µm

Greutate:40g

Dimensiuni:3.5*10 cm/1.38*3.94 în

Caracteristică: 1.Folosind nano-tehnologia de atomizare a face moleculele de apă mai mici, folosind ultrasunete vibrații tehnologie pentru a descompune moleculele de apă într-o ceață, pielea este mult mai probabil de a absorbi și de a pătrunde rapid în piele pentru a face umezeala.

2.Atomizarea 1.25 la 1,45 ml/s pot intra rapid Stratul de Bază prin Porii pielii și spray rapid.

3.Capacitate de Stocare a apei de 30 ml pentru alimentarea cu apă.

4.Dimensiuni mici, usor de transportat, umidificare și hidratare oricând și oriunde, și nu ocupă spațiu.

5.Încărcare USB, mini dimensiune și ușor, ușor și convenabil de a transporta sau de a folosi.

6.Nici un zgomot, nici o întrerupere.Built-in LED-uri lumina de noapte, cald la noapte.

7.Toate-în jurul valorii de apă de completare, poate fi folosit pe fata, maini, corp, păr, etc, reduce sensibilitatea pielii.

8.Pot pătrunde în mod eficient pielea, estompeaza Liniile Fine, elimina Murdaria de Ulei de celulele moarte ale pielii; Piele Răcoritoare, Profund Hidratanta Anti Uscat.

9.Toate-în jurul valorii de apă de completare, poate fi folosit pe fata, maini, corp, păr, etc, reduce sensibilitatea pielii.

Note: 1.Acest produs este recomandat să folosiți apă minerală.Acesta este, în general, nu se recomandă să utilizați apă pură, apă distilată, apă de la robinet, etc., care va colecta picături de apă.Nu adăugați lichid gros, cum ar fi ulei esential pentru a preveni înfundarea sau picături de apă.

2.Vă rugăm să folosiți apă în rezervorul de apă la un moment dat.Este interzis să-l folosească peste noapte, în caz contrar spray de port vor fi blocate cu ușurință.

3.Este recomandat pentru a curăța scara în rezervorul de apă o dată, cel puțin o dată pe lună.Când de curățare, amintiți-vă că întreaga mașină nu ar trebui să fie spălate în apă.Amintiți-vă să nu atingeți pulverizarea chip.O

Produsul Include:

1 x Fata Stream

1 x USB

Despre produs:

--Pentru față și Gât Alimentația Hrănitoare,elimina Acnee,micșorarea Porilor, Anti-rid,de Strângere,de Albire

--neporoase mezoterapie: folosind un impuls special a avut loc prin dublu-clic curent , duce direct la nutriție în stratul dermic al pielii.

--Electroporare import: special curenții de a activa celulele pielii, face eficiente de ingrijire a pielii ingrediente crema direct în stratul dermic.De 10 ori crește absorbția de piele!

--RF curent: de înaltă frecvență, rezistențe electrice de încălzire, eficient la îmbunătățirea sagging piele,imbatranire, riduri, de a promova limfatic și circulația sângelui și a altor grijă.

- LED-uri de fototerapie: a repara și vindeca mirco lacune de electroporare, mezoterapie fără ac ultra - fine de piele, porii pielii și are efect calmant, anti-inflamator.

Urmareste impreuna cu:

EMS(Electric Muscle Stimulation), Mesoporation, Electroporare, RF( Radio Frecvență), CONDUS Microcurrent: Patru elemente sunt folosite pentru a asigura curent electric funcționează la întâmplare și stimulează tesutul muscular foarte ușor, cauzând o a doua mișcări musculare care păstrează elasticitatea pielii si fermitatea.Electroporare Introducerea frumusete esența în pielea ta Aceasta frumusete mașină este utilizat pentru colagen de injectare fără ac.Componente macromoleculare, cum ar fi colagen și acid hialuronic nu poate pătrunde cu ușurință deeplayer de piele de la suprafață.Dar cu o tehnologie specială numită "Electroporare" puteți atinge un nivel ridicat de eficacitate, fără nici o durere.Mesoporation Nutriție de penetrare a importurilor în comparație cu ionii de pe suprafața pielii is1mm de aproximativ 10 ori, 4mm aproximativ 27 de ori.Ingredientele active în piele.Care poate funcționa în mod eficient, așa că într-adevăr simt nevoia de îmbunătățire a pielii si intarzie procesul de imbatranire efect.RF Pentru detoxifiere, drenaj limfatic, pentru a îmbunătăți circulația sângelui.Energie electrică tinde să urmeze cea mai scurtă distanță dintre doi electrozi.Atunci cand electricitatea trece prin țesuturile vii la mare flux de energie generează căldură ca o caracteristică de energie electrică și rezistența electrică de țesut viu.Aceasta este o altă caracteristică de Dr. Arrivo care se adapteaza energie electrică să fie blând pe piele.LED-uri Pentru tratamentul de leziuni de acnee.Acesta funcționează în mod eficient, fără a deteriora pielea folosind un deosebit de sensibil LED dezvoltat exclusiv pentru echipamente de frumusete.Caracteristici:

Etichete: curat faciale, facial vapor, fata curata, rf machin, nano spray, fata massag, dhl, arma mezoterapie, instrument de frumusete cu ultrasunete, rejuven piele dispozitiv

Funcția 1 Fata RF Dispozitiv de Ridicare
Funcția 4 rf mașină de ridicare
Numărul De Model ZM0108001
Funcția 2 Anti-Rid
Nume De Brand foreverlily
Sursa De Alimentare Baterie Reîncărcabilă
funcția 6 Pete Remover
Procesul de fabricație Realizate Manual
funcția 5 fata streamer
Articol Corp Slăbire Masaj
Origine NC(de Origine)
Funcția Vibrații Masaj
Dimensiune as show
Material Acril
Tip RF Facial Machine
funcția 3 EMS Arzător de Grăsime
locul de origine China

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare