Personalizat Portret Pictat pictura in ulei pe panza de Mână trasă portrete individuale cupluri fotografii de familie, fotografii de arta de perete

w16192

40.68lei

Produs nou

Cum de a cumpăra produse personalizate: 1. Vă rugăm să contactați-ne pentru a incarca imaginea pe care doriți să-l personaliza pentru noi . 2. Spune-mi dimensiunea pe care doriți să comandați, negociem la pret de 3. Pentru a găsi corespunzătoare prețului de plată și să cumpere un produs personalizat 4. Am aranja pictorul nostru să se pregătească pentru muncă. 5. După ce lucrarea este finalizată, dacă aveți nevoie pentru a face fotografii de tine, ne va începe de transport maritim după ce confirmați. 6. Desen personalizat în funcție de conținutul imaginii.Din cauza dificultății de desen, desen de timp va fi diferită, în general, finalizată în termen de 7-15 zile, cu excepția unor circumstanțe speciale.Dimensiunea corespunzătoare pentru fiecare preț Stimați clienți, aceasta este prețul de dimensiuni obișnuite: (prețul este pentru o singură persoană, prețul pentru două sau mai multe, plus 10 dolari pe persoană, și așa mai departe) 30 x 40cm: $50 40 x 50cm: $60 50 x 60cm: $90 60 x 90cm: $150 exact prețul, de asemenea, depinde de conținutul imaginii este complicat.Prețurile de mai sus sunt numai pentru referință, vă mulțumesc.

De transport Noi nava întotdeauna în 5-14 zile lucrătoare de plata.Oferim gratuit poștale China Post Airmail / ePacket , puteți urmări pachetul de informații a trimis câteva zile mai târziu.Dacă cele de mai sus doi curieri nu poate ajunge la țara dumneavoastră, sau dacă mărimea parcelelor depășește limita , sau dacă ai nevoie rapid de transport maritim, puteți alege alte potrivita metoda de livrare, cum ar fi DHL , EMS .etc .Vă rugăm să achitați taxa de transport.Mai jos este estimat viteza de livrare ai ales-o.ePacket : 7-25 zile de urmărire (la distanță Unele țări sunt excluse) EMS Express : 5-20 de zile de urmărire DHL Express : 3-8 zile de urmărire FedEx : 3-8 zile de urmărire UPS : 3-8 zile de urmărire *Cele de mai sus viteza de livrare este numai pentru referință.În sezonul de vârf, vremea rea poate provoca întârzieri. *Par avion trimis în Europa de Est, țările Europene și țările din america de Sud poate dura mai mult Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să ne contactați și vom fi bucuroși să vă ajute.

Feedback-ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre , vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. pozitiv cu 5 stele . 2. Dacă aveți orice probleme cu produsele sau serviciile noastre, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Returnare Și Rambursare: 1. Dacă sunteți nemulțumit de produsele noastre, puteți aplica pentru a reveni sau de rambursare în termen de 7 zile după ce a primit bunurile. 2. Am f bunurile pe care le-au primit nu la fel cu descrierea sau aveți orice problemă de calitate a oferi dovezi .Noi vă va oferi o altă bunuri noi, cu următoarea ordine sau vă putem oferi o rambursare rezonabile. 3. Dacă doriți să returnați bunurile înapoi doar pentru că ai motiv personal, atunci ai nevoie pentru a plăti transportul.

Etichete: personalizat vopsea de ulei, fotografie portret, animal de companie portret, cadru pictur, tablou pictat manual, rezumat vopsea de ulei, logo-ul personalizat, pictate manual ulei picturi graffiti, Dublu Trase, personaliza panza de imprimare

Forma Single
Baza De Sprijin Panza
Nume De Brand MMSCozyArt
Material Panza
Numărul De Model MMSDZYH
Original Da
Cadru No
Tip Picturi In Ulei
Mediu Ulei
Subiecte Personalitate de personalizare
Modul cadru Neînrămate
Origine NC(de Origine)
Technics Pictate Manual
Este Dispozitiv Inteligent No
Stil Europa

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare