New Sosire Vestido De Festa V-Neck Sirena Rochii de domnisoare de Onoare Etaj Lungime Personalizat petrecere, Rochii Ieftine Rochii 2020 Nou

w161895

294.35lei

-144.98

439.33lei

-33 %

Produs nou

Satisfactia dumneavoastra este nostru pe termen lung, urmărirea și mai mare îngrijorare.Odată ce pachetul a ajuns, am să vă încurajez pentru a deschide și asigurați-vă că elementele pe care le-am făcut îndeplinește cerințele dumneavoastră.Încercați elementele pe cât de curând posibil, fără a scoate tag-uri, modificarea, sau masina de spalat.

Dacă nu sunteți 100% mulțumit cu calitatea de achiziție din Lhasa Roland_love , puteți reveni sau a face schimb de obiecte în termen de 7 zile de la data livrate.

Cerere :

1. În scopul de a rezolva problema cât mai curând posibil, vă rugăm să contactați Personalul de Serviciu pentru Clienți primul

2. Articolele primite în termen de 7 zile de la data livrate.

3. Articolele primite neutilizate, nedeteriorat, în ambalajul original

4. Retur taxa de transport este plătită de către cumpărător.

5. După ce am primit returnarea coletului informații și de urmărire Nu,va vom returna banii în contul dvs. în termen de 2-7 zile lucratoare

Cea Mai buna Alegere pentru Înaltă Calitate Rochii la preturi Competitive!

Cea Mai bună Calitate și cu Atenție Prelucrare

Întrebări FRECVENTE

1. Cum se lasa Roland _love diferit de alte online mireasa magazine?

Lhasa Roland _love are propria noastră fabrică și designeri.Rochiile pe care le vinde sunt de aceeasi calitate ca designerii tradiționale vândute în saloane și prin alte magazine online.Deși noi nu vindem "designer" etichetat rochii, veți obține încă o rochie de mireasă frumoasă, fără preț de designer.

2. Ce fel de garanție sau de garanție oferiți de pe produsele tale?

Noi vindem produse pe care noi credem a fi de înaltă calitate și fiabilitate.Înainte de expediere, fiecare rochie pentru clienții noștri, noastre Q&C de personal se va face verificare detaliată pentru a asigura de înaltă calitate și Nu pe scop trimite deteriorat sau defect bunuri.

3. Dacă aș dori să fac unele schimbări de rochii?Nu am nevoie să plătească bani în plus?

Este bine pentru noi de a face schimbări pentru tine, cum am spus, noi avem propria noastră fabrică.Ca pentru ceva bani in plus, depinde de modificările specifice de care ai nevoie.Doar contactați serviciul nostru pentru clienți, dacă aveți orice întrebări.

4. Mă întreb de ce "gol de la etaj" înseamnă, eu sunt în speranța de a pune în ordine particularizată.

O: Gol de la Etaj este lungimea de la gol (centrul de clavicula) la etaj.Când măsurați, vă rugăm să ia caseta de la partea din față, cu piciorul gol.Tu ar trebui să stea în poziție verticală și picioarele tale ar trebui să țină împreună.

5. Ce este Politica de Retur?

Clienții trebuie să contacteze Lhasa Roland _love Serviciul Clienți pentru a iniția procesul de returnare în termen de 7 zile de la primirea dvs. de articole.Dacă produsul ajunge într-un defect manieră, expediate greșit sau culoarea de eroare, sunteți calificat pentru a obține o rambursare completă.Cu toate acestea, în cazul în care elementul nu este defect sau este făcut conformitate cu dimensiunea comandat dar nu se potrivește, vă rugăm să rețineți că Nu vom accepta elementul întors.

Etichete: rochie de femeie, marina rosu rochii domnișoare de onoare, fiesta rochie de petrecere, mici rochii, bepeithy voal, african bitenge rochii de domnișoarele de onoare, tin rochii, rochie de celebritate festa, domnișoara de onoare dress lung, rochie de domnisoara de onoare

Built-in Sutien Da
Tesatura 100% Poliester
Lungime maneca(cm) Plin
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Închidere Fermoar YKK/Dantelă-up
Decolteu V-Neck
Imagini Reale Da
Tip De Element Rochii Domnișoare De Onoare
Numărul De Model LR
Decor Aplicatii
Stilul de tip Oem
Tesatura Tip Tricotate
Nume De Brand BEPEITHY
Origine NC(de Origine)
Moq 1 Bucata
Grupa De Vârstă junior
Maneca Stil De pe Umăr
Silueta Sirenă/Trompeta
Talia Naturale
Element De Moda backless

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare