11 inch Pentru Apple MacBook Air A1465 A1370 Ecran Interne Ecran LCD de Înlocuire

w16184

265.39lei

Produs nou

Avertisment: - ghid de Instalare nu sunt incluse, nu Suntem responsabili pentru orice daune cauzate de instalarea acestui accesoriu, vă rugăm să asigurați-vă că știți cum să-l instalați înainte de a licita,Multumesc pentru intelegere!

Descriere:

* Fiecare Element A Fost De 100% Testate Înainte De Expediere

* Compatibil cu:

* Acesta este utilizat pentru a înlocui inutilizabil LCD

Sfaturi Măsuri De Precauție :

1. Brazilia clienților: Dacă alegeți DHL, te rog, spune-ne ID-ul de impozitare, care este DHL cerințe, dar noi te vom urma pentru a umple într-o valoare declarată, nu-ți face griji. 2. Declarație : Dacă aveți o cerință specială privind declarația de valoare, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru noi.Dacă nu, ne va declara în mod implicit.

3. Fiscale personalizate : S ellers nu sunt responsabili pentru orice taxe la import, fiscale personalizate sau personalizate întârziere.

Dacă nu sunteți de acord cu plata personalizate fiscal, dacă din nefericire coletul fi reținut de către autoritățile vamale, vă rugăm să nu plasați o comandă.

4 .Curier de la distanță taxa Problemă: atunci Când alegeți livrare expres, cum ar fi: DHL, FEDEX, UPS, TNT, EMS, etc., vă rugăm să introduceți propriul dvs. de companie de curierat-ul pentru a confirma, dacă adresa dvs. de la distanță în zone desemnate firma de curierat, trebuie să plătească o taxă suplimentară, sau vom alege o cale mai ieftină de navă pentru tine, pentru că taxa de transport trebuie plătite nu sunt incluse adi tional acuzat.Vă rugăm să înțelegeți acest lucru deosebite situație .

Ne pasă de nevoile tale

Noi sprijinim următoarele metode de plată.Toate plățile efectuate de pe www.videoprint.ro sunt prelucrate prin Alipay.

Transport Combinat

Pentru multi-element de ordine, vă rugăm să NU prezinte plată până când ați câștigat toate elementele pe care doriți să le combinați.

Manipulare Și Transport De Timp

Timp de manipulare: 1 zile lucrătoare

Timp de transport maritim: 10-3 0 zile lucrătoare

Vom sta în spatele produselor noastre cu 30 de zile banii inapoi-garanție.Dacă primiți un element care nu este în starea în care sunt descrise, va vom oferi cu promptitudine o restituire sau de înlocuire în Cazul în care elementul nu se potrivesc sau nu vrei, poți reveni pentru o rambursare (mai puțin cele de transport).Pentru returnarea produselor vă rugăm să ne contactați prin www.videoprint.ro cu furnizarea de noi numărul de articol și motivul pentru întoarcere (Retur acceptabil până la 15days după ce primiți produsul.Rambursare va fi emisă în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de returnat.Vă rugăm să ne contactați (www.videoprint.ro de Mesagerie preferată) și ne permite să facă dreapta pe ea dacă aveți orice întrebare cu comanda dumneavoastră.

Vom răspunde la toate întrebările de aproape de următoarea zi lucrătoare.Detalii Complete despre politica noastră de returnare sunt incluse pe fiecare pagina de detalii produs.

Serviciul nostru pentru clienți repetari răspunde la întrebări prin intermediul Aliexprss sistem de mesagerie de zi cu zi în zilele lucrătoare.

Orele noastre de lucru sunt(luni - vineri):

CN: 9 AM - 6 PM RU: 4 AM - 1 PM

UA: 11 AM - 8 PM MAREA BRITANIE: 1 - 10

DE: 2 - 11 SUNT NOI: 8 PM - 5 AM ET

Etichete: 4k ecran de laptop, a1465 ecran, a1370 display, a1567 display, 7 inch lcd ecran, mediacom tabletă cu ecran tactil, apple display lcd, macbook a1278 cablu sata, a1370 a1465 lcd, macbook air a1369

Numărul De Model A1465 A1370
Tip De Produs Tableta LCD
Nume De Brand osatych
Compatibil Marca Pentru Apple
Tip Ecran Ecran Capacitiv

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare