24 buc MIX 12mm 20mm 25mm 30mm Manual Rotund de Sticlă margele Cabochon-Imagine Cabochon de Sticlă-(Flori)-(HPGC-MIXSS-68)

w161743

27.66lei

-4.88

32.54lei

-14 %

Produs nou

Bine ati venit la magazinul nostru!!!(*^__^*)

♥♥ ♥♥Vă rugăm să citiți magazin pagina de politică înainte de cumpărare♥♥ ♥♥

Atenție:spate articole sunt albe

Foto manual de Sticlă Cabochons pentru bijuterii diy farmec setări

PERFECT Pentru Toate Cabochon 12mm Setare (Earwires, Inele, Farmec, Bobby Pin ..etc

material:sticla

Dimensiune: 12mm

Material: Sticlă (lupă)

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

♥♥♥♥P. S. toate obiecte handmade sunt lucrate manual (de catre noi), prin urmare, fiecare dintre ele poate conține un pic defect, dar ar trebui să verificați înainte de a posta, și încercați să trimiteți cele mai bune pentru tine.

♥♥♥♥Vă rugăm să fie remarcat faptul că fotografiile au fost făcute pe Kodak sau Fuji hârtie Fotografică de specialitate înroșirea feței, imprimate prin unele comune hârtie.

Pachetul detaliu

~Elementele sunt bine ambalate cu cutie de carton.Avem, de asemenea, utilizați bule de aer înfășurat în interiorul pentru a asigura ordinea nu va fi deteriorat

~~Pentru a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou" sau "proba" cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să știu acest lucru.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Transport

Transport gratuit

Am doar livrare prin China Post Air Mail pentru transport gratuit,au nevoie de aproximativ 20-30 de zile lucratoare ajunge.Dacă aveți nevoie urgent de produse, vă rugăm să alegeți mai rapida metoda de transport maritim, cum ar fi DHL sau EMS,pls contactati-ne și plătească în plus transport

1. Livrare

-De Express:

În general, aproximativ 5-10 zile lucrătoare

-Prin China Air Post :

În mod normal, este nevoie de aproximativ 20-30 de zile cu vaporul din China.Poate mai repede, uneori poate întârzia sosirea pentru livrare, care diferă de țări!Nu putem controla timpul de livrare și post-office nu garanta timpul de livrare!Dacă doriți ca elementele livrate diferit/mai rapidă metodă, DHL / EMS / UP, vă rugăm să convo-ma pentru detalii, și lasă-mă să știu locația dumneavoastră.

2. Elementele vor fi livrate în termen de 3-5 zile lucratoare de la plata primită.

3. Dacă nu ați primit elementul pe Timp de Livrare , vă Rugăm să ne contactați prin e-mail dacă aveți orice întrebări ,în mod normal, e-mail va fi răspuns în termen de 24 de Ore.Dacă încă nu ați primit răspuns după 24 de ore, vă rugăm să verificați spam din căsuța de e-mail.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă oferi cea mai bună soluție de comunicare.

4. Am expediat de la www.videoprint.ro adresa lui NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Alixpress se potrivește cu adresa de livrare înainte de a plăti.

5. Cumpărătorii Internaționale - Vă Rugăm Să Rețineți:

1: taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

2: vă Rugăm să verificați cu biroul vamal de țară pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥ ♥♥.·**·♥♥

Dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să trimiteți-mi un mesaj.Eu vă va ajuta să rezolve orice problemă,

multumesc!!!!!

Politica De Returnare

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare,dacă motivul nu ești mulțumit ,poți returna produsul la noi în original condiion pentru o rambursare sau un schimb.

1. Restituire sau de înlocuire cerere este disponibil doar la cereri în termen de 1 săptămână după ce a primit colet & revenind la articol ca aceeasi stare ca a primit.

2. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

3. Vă rugăm să împachetați produsele cu atenție.Produsele returnate vor fi testate și o nouă înlocuire va fi transportat la cumpărător imediat atunci când a găsit defecte.În cazul în care un înlocuitor adecvat nu este disponibil, atunci suma va fi rambursată.De transport, de manipulare și de asigurare, taxele sunt nerambursabile.

4. Dacă elementul este găsit fără defect, elementul va fi trimis înapoi la cumpărător la cheltuiala cumpărătorului.Produsele returnate fără număr RMA vor fi refuzate și returnate expeditorului.Cumpărătorul este responsabil pentru Toate taxele Poștale de Returnare și Taxele de Transport.Cumpărătorul este responsabil pentru suplimentare costurile de transport pentru elemente care sunt returnate refuzat și/sau nu pot fi livrate.Nu acceptăm orice se întoarce fără un număr de autorizare pe cutie sau etichetă este returnat în.

Etichete: cabochon fatetat 30mm, cabochon gaura de 30mm, cabochon 30mm dimensiune, cabochon vintage 30mm, cabochon 30mm pământ, cabochon 30mm cal, brățară cabochon 30mm, cabochon 30mm super, cabochon 30mm b, cabochon 25 30mm

Articol Greutate 0.5
Fine sau de Moda Moda
Articol Diametru 12mm
Material Sticla
Accepta En-Gros En-gros
Calitate de înaltă calitate
Tip De Element Margele
Tehnica Formă Liberă
Element De Forma Forma Rotunda
Numărul De Model HPGC-MIXSS
Forma Același ca imagine a arătat
Utilizarea Bijuterii diy, telefon caz .pandantiv .Casă De Vacanță Decorare.Cadou
Nume De Brand XINER

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare