12 Pachete / Papagal Swing Bridge Jucărie Colorate, Guma De Agățat Bell Papagal De Companie Musca Cușcă De Păsări Jucării Pasăre BellsToys

w161724

70.78lei

-47.19

117.97lei

-40 %

Produs nou

1.Completați Colivie Accesorii:

Această colivie jucărie este format din 13 piese, 5 gol bell bile, 2 mestecat jucării, 2 agățat clopote jucării, 2 păsări leagăn, jucării, 1 pasăre biban stand, 1 lanț de leagăn jucărie.

2.100% MATERIALE SIGURE:

Aceste papagal jucării sunt realizate din lemn natural, plin de culoare margele din lemn și hardware, durabil, non-toxic, si sanitare, 100% în condiții de siguranță și de distracție pentru păsări pentru a juca.

3.Culori Luminoase Jucarii:

Culorile luminoase pot atrage o pasăre atenție repede.La bellbird jucărie va atrage conure păsări pentru a juca și de a mesteca.Cu sunet clar, se poate ajuta să vă mențineți o stare de spirit fericit și de a adauga vitalitate vietii.

4.Ideea Loc De Relaxare:

Un loc ideal pentru animalul tau de prieteni pentru a leagăn, joc, urca, și mesteca, ușor de instalat în cușcă.A satisface nevoile diferite de păsări și este cadoul ideal pentru păsări de companie.

5.Perfect Jucarii pentru Pasari:

Oferă păsărilor de companie o distracție crescute loc pentru a satisface nevoile naturale ale păsărilor; potrivit pentru papagali, papagalul, conures, macaws, papagali, păsări dragoste, Mynah, cinteze, budg.

Etichete: colivie papagal, joc papagal, hrana papagal, accesoriu pasăre, cusca papagal, colivie papagal, alimentator papagal, colivie canari, cuib de papagal, casa papagal

Material FIBRE
Tip Păsări
Cantitate
Origine NC(de Origine)
Setați Tipul Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare