PBT 108key Ahegao Keycap Sublimare OEM Profil Anime Japonez Tastă Pentru Cherry Gateron Kailh comuta Tastatură Mecanică

w161151

111.62lei

-116.18

227.80lei

-51 %

Produs nou

Descriere Produs

Caracteristici:

- PBT Sublimare : Cu de înaltă calitate, PBT taste și un anti-grăsime de acoperire, aceste 108-cheie taste oferi top-notch de durabilitate și un mare simt pentru dumneavoastră tastând.Avansat cinci fețe sublimare, cu tehnologie de model nu se estompeze.

- Extensive Tastelor de Selecție: este Format din 108 taste suplimentare și stabilizatori, care se potrivesc tuturor Mecanice și Optice, tastaturi, precum și orice comutator cu cheie, cu o cruce în formă de axă, o alegere bună pentru tine de a DIY tastatură mecanică.

- Lumina de fundal Compatibil și Fade-Resistant: de taste sunt artizanale cu extra-ziduri groase se potrivesc pentru intensiv de jocuri de noroc, care produce satisfacatoare, solid intrarile de la tastatura.Unic doubleshot procesul de construcție pentru fonturi subțire permite RGB lumini strălucire fără problemă

- Compatibil cu cele mai multe Tastaturi Mecanice: Vine cu un set complet de 104 taste, și această tastă set funcționează cu cele mai multe 87/104 Cherry MX Switch-uri Mecanice Gaming Claviatură și Outemu, Kailh și Gateron switch-uri și se potrivesc cele mai multe standard ANSI tastatură.

- Sfaturi cald: Taste numai, tastatura din imagine este doar pentru demo și nu este de vânzare.

- Capacele din PBT material;

- Acest keyset este standard ANSI layout;

- Grosimea backlit PBT taste este de aproximativ 1 mm, înălțimea este OEM profil;

- De taste se potrivesc cel mai mult de 60% / 87 TKL/104 MX switch-uri(cum ar fi Cherry MX, Kailh, Outemu, Gateron, etc.) tastaturi mecanice.Dar dimensiunea Bara de Spațiu / Ctrl / Win / Meniu și Alt cheile de unele tastaturi pot fi diferite de la acest keyset, astfel încât să puteți confirma cu noi dacă nu sunteți sigur cu privire la dimensiunea de taste.

Taste Dimensiune:

Ctrl: 1.25 u

Câștiga: 1.25 u

Alt: 1.25 u

Meniu: 1.25 u

Bara de spațiu: 6.25 u

Modele Compatibile:

Această tastă set se potrivesc cel mai mult stilului 60% / 87 TKL / 104 MX switch-uri tastaturi mecanice.Cum ar fi Ducky, iKBC, Anne PRO 2, Redragon, Motospeed, Filco, HyperX, Leopold, Rosewill, Das, Qian, Azio, RK, G. Skill, HAVIT, Ajazz, DREVO, Glorios, Pictek, Perixx, Vortexgear KBC Poker, GK 61, Doomhammer Etc.

Etichete: cherry profil tastatura, personalizat keycap, anime-cheie brosa, comutator cu cheie tester, ahegao tricou, kailh comutator, gateron, keycap pbt, Keycap, ahegao cheie

Caracteristici Căldura de Sublimare, PBT
Tip jocuri
Origine NC(de Origine)
Tastatura/Tastatura Taste
Numărul De Model C2112006
Avertizare nu pentru copii sub 3 ani
starea nou, nefolosit, sigilat, nedeteriorat, produs în ambalajul original
UPC Nu Se Aplică
Limba Tastaturii engleză
MPN Nu Se Aplică
culoare Multicolor
Intervalul De Vârstă Adulti
Material pbt
Gen Unisex
Keyboard layout QWERTY (Standard)
Nume De Brand SGDOLL
Model 108 Taste Set
Dimensiuni Oem

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare