Portabil cu LED-uri Oglindă Digitală Boxe Bluetooth Ceas Deșteptător MP3 Radio FM

w161138

47.68lei

-31.81

79.49lei

-40 %

Produs nou

Oferim discount pentru cantitate mare.Bine ati venit la contact cu noi!

[Dual Ceas Deșteptător Design]: Există două independente ceasuri de alarmă care poate fi setat și utilizat în mod independent.În plus față de interne tonuri de apel de alarmă, puteți seta, de asemenea, tonuri de apel pentru FM sau card TF muzica, pentru a regla volumul de alarmă, și personaliza alarma de încărcare melodiile preferate în Micro-card SD (Nu este Inclus).Alarma volumul crește treptat pentru a vă trezi.

[Apeluri Hands-free și Funcția FM]: Built-in microfon hands-free telefon.Atunci când sunt pe telefon, utilizați difuzorul ca un vorbitor în mod liber și pune-ți mâinile împreună cu built-in microfon.Convenabil pentru viața ta.

La difuzor bluetooth si radio FM sunt 2 în 1 și poate primi cu ușurință radio FM pentru a asculta oricând, oriunde.În scopul de a economisi bani, nu este nevoie pentru a achiziționa radio FM.Convenabil pentru viața ta.

[Display LED Dimmer]: Mare ecran cu LED-uri de afișare, timpul și conținutul dintr-o privire, suport pentru trei diferite ajustări luminozitate, citește înainte de culcare și să însoțească dormi după ora de culcare; luminozitatea pot fi ajustate flexibil.Temperatura interioară (°C sau °F) arată că alarma, bateria este vizibilă în mod clar, numărul este suficient de mare, și este ușor pentru a vedea.

[O Varietate de Opțiuni de Redare]: Suport bluetooth wireless redare, redare card, cablu audio de redare, bucurați-vă de moduri diferite de a juca muzică, cu alegerea ta.

[Șocant bass-heavy]: Cu două 40MM mare difuzoare și subwoofer diafragma de argint strălucitoare și nedenaturată explozive putere pentru a satisface ureche exercitarea de calitate a sunetului.

Caietul de sarcini:

Tip: Bell Ceas Deșteptător

De Brand nou

Material: plastic

Culoare: Negru

bluetooth: 5.0

Distanta de transmisie: 10M

Frecventa de raspuns: 80Hz-20KHz

MP: ≥85dB

Distorsiune: mai puțin de 0,5%

Putere de ieșire: 5W

Tensiunea de încărcare: 5V-1A

Tip baterie: 3.7 V, 1400mah

TF card: suport TF (sprijin maxim 16G)

Conținutul Pachetului:

1 * radio cu ceas deșteptător

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: binari ceas, ceas cu radio fm, radio cu ceas bluetooth difuzor hifi, ceas vorbitor, radio cu ceas deșteptător, alarmă ceas vorbitor, ceas deșteptător mingea, ceas deșteptător cifre, ceas de perete, cd ceas raza

Origine NC(de Origine)
Tip Ceasuri De Alarmă

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare