Ochelari Curat Ochelari Lentile Clasice Oem Ambalare anti ceață ochelari lentile pânză 50 buc

w16111

175.29lei

-19.48

194.77lei

-10 %

Produs nou

Observație:1 lot=50 buc,exemplu: adăugați 1, veți obține 50 de bucati

Cerere site-uri: Gatit, Schi, Exercitii fizice, Conduce, oală Fierbinte POTRIVIT PRODUSE Lentile de rășină, acoperite cu lentile, ochelari sport lentile, înot lentile, sticlă organică, anorganică sticlă, sticlă optică, baie, casca de protectie si alte transparent de sticlă și de plastic ANTI-CEAȚĂ INGREDIENTE Polimer Organic și active dioxid de titan (din verde și materiale ecologice, inofensive pentru organismul uman, sticlă și rășină) hidroizolante antifogging PRINCIPIU Fibra de sticla fibra de filament conține molecule speciale pot fi pentru a preveni formarea condensului pe lentilele de umiditate, nu mai tulbure de ceață.

NANO ANTI-CEAȚĂ CÂRPĂ OGLINDĂ

produs Instrucțiuni: Lentile curate înainte de aplicarea pentru un rezultat mai bun și de performanță. 1.Respira pe ambele părți a fiecărui obiectiv. 2.Ștergeți fiecare obiectiv de 10 secunde uniform. 3.Magazin de pânză în punga zip-lock oferite și să fie sigilate. 4.Dacă este necesar, repetați pașii 1 și 2 5.Vă rugăm să nu se spele 6.Dacă pânză deveni uscat,puteți spay niste apa pe ea pentru a prelungi timpul de serviciu. 7.Dacă vă simțiți prea umed atunci când ștergeți prima dată.După ștergere, puteți folosi o cârpă uscată pentru a șterge din nou. 8.După ștergerea obiectiv,nu va fi un film pe lentilele anti ceata, într-un anumit unghi pot vedea culorile curcubeului. 9.Cu majoritate de acoperire este eficient, numai eficacitatea acesteia scade cu acoperiri care au o bună calitate hidrofobe și lipophobic de acoperire.

Etichete: anti-ceață pânză, oamenii oem, carpa din microfibra, anti-ceață soray ochelari, uni fibra de carbon pânză, aspirator cu vacuum, carl zeiss, omul poncho, parbriz, pânză femei

locul de origine China
Origine NC(de Origine)
Singur pachet dimensiune 9X15X1 cm
Material Cârpă din microfibră
Moq 50pcs
Tip De Element Accesorii Ochelari
Proba De Livrare 5-7zile
Dimensiune 135mm*145mm
Accesorii Ochelari Carpa
Pachet 1 buc/punga zip-lock,50bag/caz
culoare Gri
Numărul De Model AT01
Cerere Anti-ceață atunci când gătiți,schi,exercitii fizice,Conduce,oală Fierbinte

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare