NOI 2 SSD HDD Caddy pentru Dell 3467 3468 3478 3562 3567 3568 3576 3578 Hard Disk Drive Caddy 9.5 mm

w161056

48.04lei

-4.76

52.80lei

-9 %

Produs nou

Caietul de sarcini: Sprijinirea Hard Disk Capacitate:2TB Suport: eSATA, SATA II, SATA III, Suport hard disk: 2.5 HDD, SATA, SATAII SDD Culoare: negru Accepta 2.5" SATA HDD sau SSD de Lucru cu 2.5" 12,7 mm / 9.5 mm / 7mm sau mai puțin înălțimea Hard disk SATA HDD și SSD (Solid state Drive), precum și.Pachetul Inclus: 1 x 2-lea Hard Disk Optic Golf Caddy 1 x șurubelniță

Politica De Transport Maritim

1. Toate comenzile vor fi livrate în trei zile după ce plata este primită (cu excepția stockout)

2. Am expediat la Verificat Adresa, puteți schimba destinația de transport maritim de a ne contacta prin E-Mail sau www.videoprint.ro mesaj.

3. Am pachet toate elementele pentru transport în condiții de siguranță într-un BALON MAILER PLIC sau Cutie de Greu.

4. Toate coletele sunt trimise prin intermediul International Air Mail.Dacă alegeți Accelerate sau Curierat Servicii de Transport maritim, Vom trimite către EMS, DHL sau UPS.

5. Coletul va sosi în termen de 15~25 de zile după livrare pentru cele mai multe țări.Este posibil să dureze mai mult de 4 săptămâni pentru unele țări și regiuni, cum ar fi Italia, Rusia, Brazilia, Chile, Africa de Sud, Mexic, Europa de Est, Africa, America Centrala si de Sud, Centra & Asia de Vest.Vă rog nu licitați dacă nu aveți suficientă răbdare, sau vă rugăm să alegeți transportul Maritim Accelerate.

6. Ca coletul este pe plan internațional din China, Ocazional, poate exista o întârziere pe drum.Vă rugăm să ne contactați dacă nu ați primit-o în timp.

7. Suntem bucuroși să combine licitații și de a salva bani pe transport (cu EXCEPȚIA cazului ÎN ANUNȚ SCRIE că ELEMENTUL NU POT FI COMBINATE).

Curierat rapid (DHL, Fedex, UPS, EMS ): Se ia, de obicei, 5-10 zile lucratoare cu numere de urmărire.Acesta este cel mai rapid mod, mai mult taxa de transport este nevoie de siguranță.

Politica De Returnare

A. putem doar oferă o garanție pe elemente care sunt primite defecte din cauza transportului maritim sau eșec produs.Garanția noastră nu acoperă Non-Compatibilitate sau greșit înțelese Anunțuri.Ne rezervam dreptul de a determina în cazul în care comanda vor fi schimbate sau returnate.

B. Noi nu suntem responsabili pentru daune de utilizare, instalare improprie sau de abuz.Vom accepta returnarea/restituirea de element defect numai.

C. Restituiri acordat numai dacă elementul este defect pe sosi (DOA) și nu poate fi înlocuit.În cazul în care elementul a fost găsit DECEDAT, elementul trebuie să fie raportate în termen de 3 zile și să se întoarcă la noi în termen de 14 zile de la data livrarii pentru schimb, cumpărătorii sunt responsabili pe returnate costul de transport maritim.Rambursarea va fi făcută atunci când a reveni ajuns.

D. Returnare și Înlocuire este permisă după ce ne confirmă faptul că elementul este forma magazinul nostru și elementul este cu probleme de calitate, și vom, de asemenea, rambursarea de cheltuieli corespunzătoare de Cumpărător, inclusiv taxa de transport de a trimite produsul înapoi, dar Cumpărătorul ar trebui să plătească pentru taxa de transport la întoarcerea de la început.

E. în cazul În care se întoarce elementul nu este produsul nostru sau fără probleme de calitate după verificare, vom refuza să se întoarcă sau să înlocuiască produsul, și nu de rambursare.

Etichete: n4030, laptop dell, dell floppy disk, sata cabl, panasonic g3, m4800, caddy optibay, e6410, nas ssd, corner weld

Tip Cablurile SATA
Produse De Stare Stoc
Numărul De Model 3467 3468 3478 3562 3567 3568 3576 3578
Pentru A Se Potrivi 2.5" cu Mașina
Pachet No
Nume De Brand TXZHAJGHON
Interfață eSATA,SATA II,SATA III

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare