Femeile Canva Adidași Pantofi De Primăvară Denim Pantofi De Sex Feminin Apartamente Gril Elevii Casual Clasic Pantofi Blugi Noi Feminino Zapatos Mujer

w160713

44.71lei

-35.1

79.81lei

-43 %

Produs nou

Bun venit Wholesale și Dropshipping .Simțiți-vă liber să-și vom oferi prețuri mai mici și servicii mai bune.Urmați magazinul nostru , veți obține mai multe reduceri.Informații DIMENSIUNE Pentru mai multe informații, vă rugăm să folosiți dimensiunea diagramă Chineză dimensiune 37 : picior lungime de 23,5 cm Chineză mărimea 38 : lungime 24cm Chineză 39 dimensiune : lungime 24,5 cm Chineză marimea 40 : lungime 25cm Chineză 41 dimensiune : lungime 25.5 cm --------------------- Vom trimite Dimensiunea Chinez!Dimensiunea Chinez !Dimensiunea Chinez !!!Vă rugăm să consultați lungime picior pentru a alege Dimensiunea Chinez!De exemplu , piciorul meu lungime este de 23,5 cm , voi alege dimensiunea Chinez 37 ; de Obicei, voi alege 1 dimensiune mai mare , pentru că piciorul meu este un pic larg și grăsime .

Descriere detaliată

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Transport

· Articolul dvs. este expediat din China.Acestea sunt trimise direct de la fabrica.

· Cele mai multe dintre elemente vor fi expediate în termen de 2 zile lucrătoare .Asigurați-vă că pentru a lăsa Tel numărul dumneavoastră de livrare de informații.

· Cumpărătorii sunt responsabili să plătească orice taxe vamale sau TVA-ul perceput.

· Chinapost e-mail de aer 14 - 21 de zile (Europa), 21 - 40 de zile (Federația rusă, Brazilia, America de Sud) .

· Dacă aveți nevoie mai repede de livrare, ne puteti contacta.Noi vă va oferi mai multe soluții de transport.

· Drept internațional livrare depinde foarte mult de obiceiurile locale și post-servicii, nu putem fi facuti responsabili pentru întârzierile cauzate de astfel de factori.

Plata

· Acceptam toate metodele de plată oferite de www.videoprint.ro.Banii dumneavoastră este depozitat în condiții de siguranță și numai lansat la noi după ce a confirma livrarea.

· De asemenea, vom accepta card de Credit, TT,Etc.Ne puteti contacta.

Garanție Și Returnare

· Vom verifica fiecare produs înainte de expediere pentru a se asigura că nu există defecte.

· Dacă acest element este de defecte la primire, pls contactati-ne pentru a obține întoarcerea instruire , 7 zile din data primirii .

· Gratuit servicii de reparatii termen de 1 an .În termen de 90 de zile, vom plăti o modalitate de costul de transport maritim (de la China pentru locația dvs.).După 90 de zile de la cumpărare, cumpărătorul trebuie să plătească 2 moduri de costul de transport maritim.

· Garanția nu se extinde la orice produse care sunt deteriorate fizic, abuz sau instalare necorespunzătoare pe care cumpărătorul este parte.

Feedback-ul

· Feedback-ul dvs. este foarte important pentru afacerea noastra, sincer vă invităm să lăsați Feedback-ul Pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.ne vom întoarce mai bun feedback de la tine.

· Dacă găsiți orice probleme cu produsele noastre sau serviciu, pls nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a pleca orice feedback-ul.Vom face noastre cele mai bune pentru a asigura satisfactia dumneavoastra.

Etichete: fete indesata adidași, floral din bumbac denim, diweini adidas femei, pantof casual sport, denim papuci de casă, femeile plută adidași, motociclist tesatura denim, tesatura jean, sandale stq, Tesaturi

Ocazie Casual
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
Material De Talpa PU
Nume De Brand OrientPostMark
Element De Moda Superficial
Apartamente Tip De bază
Material De Sus Denim
Branț Material Tesatura
Sezon Primavara/Toamna
Model Tip polka dot
Numărul De Model Două mii unu
Origine NC(de Origine)
Tip De Închidere Slip-On
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Forma De Deget Rotund Toe

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare