2018 Noi Uscare Rapidă Antimicrobiene Din Microfibră, Perie De Păr Microfibra Magic Uscare Incurca Parul Perie Convenabil Pieptene, Perii De Păr

w160491

35.23lei

-18.95

54.18lei

-34 %

Produs nou

[xlmodel]-[custom]-[8888] Mai multe Informații

2018 Noi Uscare Rapidă Antimicrobiene din Microfibră, Perie de Păr Microfibra Magic Uscare Incurca Parul Perie Convenabil Pieptene, Perii de Par 100% de brand nou și de înaltă calitate perie de păr Frumos și Convenabil pieptene Sănătos pentru îmbunătățirea calității părului, Mai neted Confortabil pentru masarea părului cu uscare Rapidă pieptene Fibra de uscat perii de păr pieptene Absorbant din microfibra peri elimina 39% din apa pentru mai rapid de styling Poate masaj scalp, Opri creșterea de matreata să Nu folosească uscător de păr, pentru a promova protecția mediului, economisirea de energie, verde, viață sănătoasă.Antimicrobiene microfibra ține pensula proaspete Laterale de aerisire pentru debit maxim de aer perie de păr lightweight design pentru a reduce oboseala mâinii în timp ce uscare * vă Rugăm să verificați pachetul și element cu grijă pentru a asigurați-vă că nu există nici o problemă.

* Dacă aveți orice probleme sau nu sunt complet mulțumit cu achiziția dvs., vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul negativ.Vom rezolva problema pentru a te satisface.

* Dacă nici o problemă, vă rugăm să ne lăsați 5 stele feedback-ul pozitiv. 1. Articolele tale vor fi publicate în a doua zi lucrătoare după ce plata este primită. (Va vom informa prin e-mail dacă orice întârziere a avut loc din cauza evenimente de vacanță.)

2. Vă rugăm să completați adresa de livrare cu număr de telefon de contact, mai ales în Rusia cumpărător, vă rugăm să confirmați numele tău complet.

3. Vă rog să observați noi nu va fi responsabil pentru taxele vamale, pot Exista taxe vamale din cauza unor țară a politicii vamale .Odată ce acest lucru s-a întâmplat, vă rugăm să faceți vămuire tine.

4. Orice probleme ai avea, nu fi ezitat să ne contactați, vom încerca noastre cele mai bune pentru a satisface.Vă rugăm să verificați pachetul și elementele cu atenție după ce a primit.

Ghid pentru a face cu probleme ca de mai jos .Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate prin mesaj, e-mail sau comerciale iesle.

. Verifica pachetul și articol cu atenție.En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

En-gros și picătură de transport maritim sunt atât salutat?

Pentru en-gros,va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-7 zile pentru a ajunge.

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

Cum pot urmări coletul meu?

Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide)

Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?

Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

[xlmodel]-[foto]-[0000] Fotografii Listă

Etichete: bst 41 baterie pret, bryton aluminiu bicicleta, bryton rider 210 usb, bskr v1 5 22mm sticlă, bsexy modelul produse, brz turbo kit review, brzhifi amplificator 21, bsk bijuterii cercei, bsp 1 2 12mm od tub

Numărul De Model Uscare Rapidă Perie De Păr
Nume De Brand BOMAOER
Dimensiune Big Tangle Hair Brush
Material Plastic
Tip De Element Pieptene
culoare roz, albastru

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare