Nesitu De Înaltă Calitate Vintage Maro De Piele Negru A4 De Birou Bărbați Servieta De Umar Messenger Bag De Sex Masculin Portofoliu M1823

w160486

170.81lei

-170.81

341.62lei

-50 %

Produs nou

Caracteristicile Produsului

.100% Garanție excelent piele naturala (piele de vaca)

.Dimensiune aproximativ 38cm L x 2 cm W x H 28cm

.maro / negru culoare

UTILIZARE: servietă, geantă de mână,de portofoliu,messenger geantă de Umăr,sac

Transport

1.Transport gratuit prin China Post Air Mail la aproape peste tot în lume.Aceasta va dura aproximativ 15-30 de zile pentru a ajunge de cele mai multe țări, în unele țări precum Rusia, Brazilia, etc, se va lua 15-60 de zile.

2.Oferim, de asemenea, EMS, DHL, etc. serviciul express pentru a livra coletele, care este mai rapid (5-15 zile) , cu toate acestea,va trebui să suporte suplimentare de transport de marfă.

3. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare, comisioanele, taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.

Reveni

Dacă nu vă place produsul nostru,pls vă rugăm să se întoarcă la elementele în termen de 7 zile de la primire,va vom returna toti banii(exclusiv transport de marfă).

Cu toate acestea, cumpărătorul ar trebui să asigurați-vă că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru astfel de daune sau pierderi, și nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă.Cumpărătorul ar trebui să încercați pentru a depune o cerere cu compania de logistică pentru a recupera costul de deteriorare sau pierdere.

Cumpărătorul va fi responsabil pentru taxele de transport pentru returnarea produselor.

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt de aproximativ 1-2 cm în măsurare.

Diferență de culoare

Diferențele de culoare pot fi cauzate de unele motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare, fundal etc. Si pls vă rugăm să rețineți,pentru piele,nu este din piele PU,există, poate, o ușoară culoare diferită pentru fiecare lot,speranța de a obține înțelegere.

Feedback-ul

1.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

2.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca feedback-ul negativ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Etichete: portofoliu, kurer geanta din piele, crazy horse piele pu geantă, servieta om, granblue fantezie anime, geanta barbati de umar, servieta barbati din piele, dosarul de portofoliu, uf vintage, servieta barbati

Element De Lungime 38cm
Compoziția Materialului Crazy horse piele
Exterior Nămol De Buzunar
Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Numărul de Mânere/Curele Single
Element Nume servieta din piele
Tip De Închidere fermoar
Dimensiune 15 Inches
Gen BĂRBAȚI
Mâner/Curea Tip Mâner Moale
Materiale De Captuseala Poliester
Model Tip Solid
Înălțime Element 28cm
Articol Greutate 0.9kg
Interior Buzunar Pentru Telefon Mobil
Numărul De Model M020
Lățime Produs 2cm
Nume De Brand Nesitu
Stil Afaceri
Material Principal Piele Naturala
Tip De Element Serviete

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare