CHIPAL pentru HP 1200W 750W Putere al SURSEI de alimentare a Modulului de Breakout Bord GPU Mining + 12 Porturi 6pini Interfață de Alimentare pentru Bitcoin Litecoin Miner

w160139

72.57lei

-10.82

83.39lei

-12 %

Produs nou

CHIPAL pentru HP 1200W 750W Putere al SURSEI de alimentare a Modulului de Breakout Bord GPU Mining + 12 Porturi 6pini Interfață de Alimentare pentru ETH Bitcoin Litecoin Miner

Caietul de sarcini: Model nou: ATX64P6-N02 1200w/750w breakout bord pentru HP PSU GPU Mining Ethereum ZEC ZCASH ETH cu buton.Voltmetru LED display.Electronica de putere comutator on/off.Built-in (12) PCI-E conectorii de pe placa de quick easy connect.Manopera amenzii și performanțe bune.Durată lungă de viață.Sprijin de până la 12 PCI-e prin cablu.Compatibil cu TOATE HP de alimentare până la 1600Watts.Suport dual PSU, care începe în același timp cu cel mic de 4 pini conector.Sprijinit Comun "Slot" de Alimentare Modele: DPS-1200FB UN DPS-1200QB UN PS-2751-5Q PS-2751-DACĂ-1F HSTSN-PL12 DPS-700LB D PS-2112-5L DPS-750RB UN Pachet incluse: 1 x 12 Porturi Breakout Bord 1. Vom accepta Escrow.Puteți Plăti prin Alipay, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi și transfer bancar de pe www.videoprint.ro.

2. Vă rugăm să efectuați plata cât mai curând posibil, astfel încât să puteți obține elementul anterior.

3. Vă rugăm să ne contactați dacă aveți orice alte întrebări cu privire la plata!

4. Notă: Orice tarifar de import de elementul este responsabilitatea cumpărătorului, care nu sunt incluse în prețul de vânzare sau taxele de transport maritim.

1. Transport la nivel mondial, cu excepția câtorva țări și APO/FPO.

2. Toate comenzile vor fi procesate prompt și cele mai multe comenzi pot fi livrate în 5 zile lucrătoare după ce plata este confirmat.

3. Datorită stockout și de sărbători, unele comenzi pot avea nevoie de câteva zile pentru a fi livrate decât de obicei.Vă rugăm să fie pacient!

4. Livrăm doar elementul a confirmat pentru adrese, astfel încât vă rugăm să asigurați-vă că adresa dvs. de ordine se potrivește cu adresa de livrare.

5. Optional transport moduri: China Post Air Mail, HongKong Post Air Mail, ePacke, EMS, DHL, Fedex, UPS, etc.

5. Toate parcelele sub 2kg este pentru transport gratuit prin China Post Air Mail.Vă rugăm să alegeți alte moduri de transport, dacă aveți nevoie de elementul urgent!

6. Puteți urmări parcela cu numărul de urmărire pe site-ul: 17track.net/en/result/post.shtml? 1. Ne puteți contacta și apoi trimite produsul înapoi la noi în termen de 7 zile după ce produsul a fost livrat.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, vom lua în considerare

este folosit și nu va oferi o rambursare sau Înlocuire.

2. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original.Pe lângă asta, trebuie să ne furnizați un transport număr de urmărire și specifice motiv de retur.

3. Va vom oferi o rambursare sau retrimite un înlocuitor în conformitate cu anumite condiții și după ce-l returna.

4. Vom suporta toate taxele de transport dacă produsul este rupt sau nu este conform descrierii de pe pagina de produs link-ul. 1. Scopul nostru este de a asigura că toți clienții sunt mulțumiți cu produsul și serviciul nostru.

2. Ne exprimam speranta ne puteți lăsa un perfect 5 stele feedback-ul pozitiv, dacă vă place articolul.

3. Vă rugăm să ne contactați înainte de a deschide un disbute sau lăsați-ne un feedback-ul negativ și atunci va vom oferi cea mai bună soluție.

1. Bine ati venit la magazinul nostru!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager sau E-mail dacă aveți orice întrebări despre produsele noastre și servicii!

2. Mesajele vor fi ascultate acum și e-mailurile vor fi răspuns în 2 zile lucrătoare.Vă rugăm să retrimiteți lucrarea de mesaje sau e-mailuri dacă nu primiți răspunsul nostru!

3. Programul nostru de lucru: 9:00-18:00 (GMT+8) de luni până sâmbătă.

Etichete: btc miner, rx 470 2gb, btc, mare minerit cadru, asic, moneda bitcoin, putere hp 1200w, innosilicon, card grafic, A1066

Interfață ATX TAT 64Pin la 12*6pini
Potrivit Pentru ETH EOS Bitcoin Litecoin Miner
Numărul De Model CP700
Caracteristică 3 Puterea De Sincronizare
Nume De Brand CHIPAL
Tip Cablu Adaptor
Produse De Stare Stoc
Pachet Da
Caracteristică 2 Principala sursă de ALIMENTARE LED-uri de Afișare
Aplicat pentru BTC LTC BCD BCH Miniere
Element Nume Modulul de alimentare Pentru HP 1200W 750W PSU
Model ATX64P6-N02
Caracteristică 1 Manual Comutatorul De Alimentare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare