Nou
UK3N 100buc Blue & Grey Fir Terminal cu Șurub Conector UK1.5 UK2.5 UK3N UK5N UK6N UK10N UK16N -240N Rapid Lipitură de Sertizare Terminale

UK3N 100buc Blue & Grey Fir Terminal cu Șurub Conector UK1.5 UK2.5 UK3N UK5N UK6N UK10N UK16N -240N Rapid Lipitură de Sertizare Terminale

w1594

43.57lei

-6.51

50.08lei

-12 %

Produs nou

De Brand Nou UK3N Din Bloc Terminal Feroviar

Culori: Gri ,Albastru

Produse Conexe

Transport

1,va garantam pentru a expedierii, produsele în termen de 48 de ore de la confirmarea plății,iar timpul de livrare este de până la diferite companii de transport maritim și alegerea metodei de transport maritim,dar poate fi estimat de sosire interval de timp.

2,Vom oferi, de obicei, metode de transport maritim ca China scrisoare recomandată, e-Mail ,ePacket și www.videoprint.ro Standard de Transport care oferă detalii de urmărire până la capăt și puteți avea restituire în cazul în care pachetul este pierdut.Transport prin EMS,DHL,UPS sau FeDEX sunt de asemenea disponibile, dacă sunt de acord să plătească un cost suplimentar pentru livrare rapidă în termen de 7-10 zile.

3, va Vom trimite pachetul în funcție cumpărătorului alegerea.În mod normal, pot fi livrate în termen de 15-30 de zile pentru cele mai multe dintre țări.Dacă pachetul este pierdut va vom returna integral banii dupa ce avem confirmarea de la companiile de transport maritim,sau vom retrimite cumparat produse de la vânzător toate costurile .

4, Dacă nu ai primit coletul in 30 zile,vă rugăm să ne contactați direct pentru verificarea e-mail de serviciu.

Se Întoarce Și De Restituire

Politica noastră de returnare este simplu ,dacă nu sunteți 100% mulțumit cu achiziția dvs. va vom oferi rambursare completă, fără nici o hassle,15days banii înapoi ,veți plăti de returnare.Asigurați-vă că elementele de retur trebuie să fie în condiții inițiale ca ai primit și poate fi vândut din nou.

Acceptam schimb sau de a înlocui în termen de 30 de zile pentru defecte articol sau dacă revceived elementul greșit, putem returna banii înapoi la costul de transport maritim.

Feedback-ul

Toate ofertele noastre sunt susținute de 100% satisfacție de garantare.Pentru orice motiv ,nu sunteți mulțumit ,puteți conatact noi în termen de o săptămână după ce a primit elemente.

Dacă cumpărătorul a satisface produsele noastre vă rugăm să ne picătură de 5 stele de clasa pentru a ne încuraja să facă mai bine.Dacă cumpărătorul are orice întrebări ,vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail,ne străduim să răspundem la toate întrebările și rezolva problemele cât mai repede posibil.Toate e-mailurile vor fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.

Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu există nici o problemă cu comanda dumneavoastră înainte de a deschide dispute.

Etichete: lug inel, terminalul cristal de cuarț, sertizare, cablu sertizare, sertizare terminale de sârmă, conector de sârmă, sertizare pentru sârmă, papuc de cablu cu inel, sfat sârmă, 230v fan

Numărul De Model UK3N
Tip Bornă Cu Șurub

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare