2 buc Banc de Plastic Scaun Baie Alimentare Spălare de Mână Baie pas cu Pas Pian Pad Taburet Scund Copil Non-Alunecare de Copii Mici Plat

w159334

63.22lei

-16.8

80.02lei

-20 %

Produs nou

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

Bine ati venit la magazinul nostru.

Produsele noastre au prețuri accesibile și de bună calitate.Noi sprijinim dropshipping și en-gros .Dacă doriți să lucrați cu noi pentru o lungă perioadă de timp, vă rugăm să ne contactați și vă vom oferi un preț favorabil.Salutari!

DĂ COPILUL DUMNEAVOASTRĂ de INDEPENDENȚĂ: Acestea pot fi mici, dar copiii mici sunt gata să ia de pe lume!Să le dea impulsul de care au nevoie cu copii scaun pas.De a ajunge la olita, scaun si spalatul pe dinti lor să ajute la bucătărie, copiii vor place să fiu mai independent.

ELEGANT, ROBUST si VERSATIL : copii, Tineri par să crească mai repede decât părinții pot ține pasul.Dar datorită dublei sale înălțime de design, etapa scaun pentru copii mici adăpostește diferite vârste și înălțimi!

MARE PENTRU FORMARE OLITA: atunci Când este utilizat în combinație cu nostru de potrivire de formare toaletă seat, etapa scaun face de formare olita o briza!Realizate din aceleași materiale și dispunând de un gri neutru și alb paleta de culori, acest set se potrivește perfect în orice baie decor.

RAFINAT de SIGURANȚĂ ÎN FIECARE DETALIU: Ne pasă de siguranța ta tot la fel de mult ca si tine!De aceea copiii noștri' pas scaun dispune de o alunecare-rezistent la design, care oferă o suprafață secure pe toate tipurile de podea.Ea are, de asemenea, soft-grip pași, oferindu-picioare mici confortul și sprijinul de care au nevoie.

Culoare: Gri

Material: TPE+PP

Dimensiune: 32*27*14cm

Conținutul Pachetului:

2 * Pas Scaune

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Dragi prieteni,vă mulțumim că ați ales produsele noastre

Dacă anulați comanda sau alte motive, toate de rambursare va fi înapoi în contul dvs. în termen de 7 -10 zile prin www.videoprint.ro.

Despre Transport

Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

★ Dacă sunteți din Rusia, vă Rog lăsați-vă numele complet și corect numărul de telefon.Este foarte important!!!

Dropship și Distribuție

Pentru en-gros, noi va oferim discount dacă ne contactați înainte de plată.

Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct, și pentru a nu lăsa nicio informație despre noi.

Despre feedback-ul

★ Orice feedback de la tine va fi mult mai apreciat.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, sincer sper că puteți să ne dea 5 stele.

Etichete: scaun de bucatarie, calcedonie, piatra, scaun de baie, scaun mic, scara scaun, tastatură de pian, scaun de duș, perna papuci de casă, scaun de duș, plante de interior raft

Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare