Stil clasic de Vacă din Piele Elegante Barbati Pantofi pentru Bărbați Dantela-Up Subliniat Toe Respirabil Încălțăminte pentru Bărbați de Înaltă Calitate Dimensiune 39-46

w159206

257.74lei

-210.88

468.62lei

-45 %

Produs nou

18733410394801446

18733410394802411

7232656207241260 NE-a Recomandat $ 78.99 / NE $ 69.99 / NE $ 68.89 / NE $ 74.99 / NE $ 75.99 / NE $ 74.99 / NE $ 77.99 / NE $ 69.99 /

Descriere produs Marca: FELIX CHU Numărul de Model: 1815-928 Culoare: Negru,Visiniu Stil: mens pantofi oxford Material de Sus: Piele de Vacă Căptușeală Material: piele de Oaie Branț de Piele Material: Piele Artificiala Material de Talpa: Cauciuc Toc: 2.8 cm de talpa: 10.0 cm Dimensiune: UE Dimensiunea 39-46 Calitate: de Înaltă Calitate Evidenția: manopera Rafinat & firul de coasere și Confortabil Cadou Gratuit: 1 bucată de pantof Pantofi imagini

NOTĂ:

1. Alt monitor poate afișa culori diferite, chiar dacă are aceeași culoare, astfel încât vă rugăm să permiteți rezonabil diferență de culoare.

Ambalare Si Transport Plata:

1. Acceptam Alipay aici,Visa, MasterCard, QIWI, Maestro, WebMoney, Boleto și transfer bancar.

2. Toate principalele carti de credit sunt acceptate prin securizată a procesatorului de plati.

Transport:

1. Articolul dvs. vor fi expediate după www.videoprint.ro verificate în 1-2 zile,În cazuri speciale,poate că va fi de 3-5 zile.

2. Am expediat toate elementele noastre prin ePacket,China Post Air Mail,DHL,TNT,UPS,EMS sau Alte Posturi de Țări etc. De transport maritim de ePacket,Post Air Mail,de obicei, este nevoie de 20-70 de zile,Livrare prin DHL, de obicei, este nevoie de 5-7 zile de lucru pentru a ajunge.Poate dura mai mult din cauza întârziere în Vamă,sarbatori,vreme sau factori de forță majoră.

3. Vă vom trimite un număr de urmărire după ce am expediat articolul dvs.,vă rugăm să verificați-l și păstrați legătura cu Oficiul Poștal local sau biroul Express.

4. Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate taxele vamale suplimentare,comisioanele,taxele și impozitele pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.Costul de transport nu include taxe de import,și cumpărătorii sunt responsabili pentru plata taxelor vamale.

Returnare și Schimb:

1. 100% a tuturor elementelor furnizate în bună calitate și examinare stricte înainte de transportat.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a avod orice probleme de calitate.

2. Dacă nu sunteți mulțumit când primiți elementul,vă rugăm să returnați-l în termen de 15 zile pentru un schimb sau banii inapoi.Vă rugăm să ne contactați înainte de reture elementele.Cumpărătorul ar trebui să fie sigur că produsele returnate sunt în condiții inițiale.În cazul în care produsele sunt deteriorate sau pierdute, atunci când acestea sunt returnate, cumpărătorul va fi responsabil pentru deteriorat sau pierdut,nu vom oferi cumpărătorului o rambursare completă. (Înainte și înapoi transportul de cheltuieli ar trebui să efectueze de către cumpărător)

Feedback-ul:

1. Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să ne dea un feedback pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu noastre de pantofi și servicii.

2. Dacă aveți orice întrebări cu pantofi sau serviciu,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați în primul rând înainte de a ne da un feedback negativ.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Contactați-ne:

Vă rugăm să ne contactați atunci când aveți orice întrebări.Toate e-mail sau mesaje vor fi răspuns în 24 de ore.

Etichete: formal pantofi barbati original, DANIEL NAPOLITANA, pantofi pentru bărbați șosete, rochie barbati pantofi, somar pantofi pentru bărbați, mocassin homme, oamenii de pantofi, pantofi barbati din piele eco, omul de lux mocasin, muhuisen bocanc pantofi pentru bărbați

Pachet În cutie de pantofi
Model Tip Solid
Nume De Brand Felix Chu
Numele Departamentului Adult
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Pantofi Tip Oxfords
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model 1815-928
Materiale De Captuseala Piele Naturala
Evidențiați Manopera rafinat & fir de cusut
UE dimensiunea 39 la 46
Tip De Închidere Dantelă-Up
Material De Talpa Cauciuc
Ocazie Petrecere, de Nunta, pe Strada, la birou
Calitate De Înaltă Calitate
Țara/Regiunea de Fabricație Guangzhou
Căptușeală-Piele Naturala Tip Piele de oaie
Sezon Primavara/Toamna
culoare negru,Visiniu
Personajul Stil Italian
Forma De Deget A Subliniat Toe
Branț Material PU
Partea Superioară-Din Piele Tip Piele De Vaca
Cadou 1 Bucată de Pantof
Material De Sus Piele Naturala

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare