35pcs Mandala Dotting Tools Set Pictura Șabloane Pietre Șablon Set pentru Pictura cu Pietre Unghii DIY Meșteșug Desen, lucru manual

w158950

36.04lei

-23.03

59.07lei

-38 %

Produs nou

35pcs Mandala Dotting Tools Set Pictura Șabloane Pietre Șablon Set pentru Pictura cu Pietre Unghii DIY Meșteșug Desen Cumpărător Imagine:

Caracteristici:

1. Multifuncțional tablou de instrumente conține 35 de piese in total pentru a satisface pe deplin multifuncțional are nevoie, potrivit pentru acuarela, ulei, guasa, acrilic picturi și mai mult, un ideal de artă de meșteșug kit pentru un starter.

2. Oferă o varietate de diferite sculptură forme pentru a realiza o mai mare flexibilitate pentru desene pe pietre, corpuri umane, cuie, chipurile, miniaturi, modele, ceramică, arte și meserii, picturi, etc.

3. Vino cu un fermoar geanta pentru a stoca instrumente într-un mod organizat cu buna si acces rapid, cu economie de spațiu și portabil pentru confort de transport.

4. Ușor de curățat cu o cârpă umedă sau prosoape de hârtie pentru o igiena sporita, și nu va rugini sau extinde ușor, durabil și durată lungă de viață.

Caietul de sarcini:

Material: Acril, Plastic

Culoare: Ca Imagine Afișată

Sac de depozitare Dimensiuni: 18X24cm

Cerere: Potrivit pentru Pictura de Roci, Corpul Uman, Unghiile, Fata, Miniaturi, Modele, Ceramică, obiecte de Artizanat, etc.

Ambalaj Inclus:

8* Template-uri

2* Pictura Plăci

8* Acril Bastoane

5* Albastru Pol Dublu încheiat Pixuri

4* Runda A Subliniat Pixuri

6* Pensule Pictura

1* Burete

1* Sac De Depozitare

Etichete: multe lut polimeric, ochiuri de desen, simplu roată de olărit, ușa mandala, ambarcațiuni, matrita pentru diy album, rășină mult imprimantă 3d, hobby instrumente de modelare, lut cutter forma, matrita

Origine NC(de Origine)
Funcția 2 Dotting Instrumente De Artă
funcția 6 Mandala Pictura Starter Kit
Numărul De Model Pictura Pietre Relief Pen
Tip de en-Gros No
funcția 3 DIY Picturi de Piatra
funcția 5 Relief De Artă
Setați Tipul Da
Funcția 4 Arta De Copil De Clasa Jucărie De Învățământ
Funcția 1 Relief Model De Lut Sculptura Instrument

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare