Iarna Se Încălzească Thermal Fleece Ciclism Jacheta Barbati Biciclete Canadiană Mtb Biciclete Rutier Haine Windproof Strat Impermeabil Lungă Jersey

w158709

169.75lei

-144.58

314.33lei

-45 %

Produs nou

Notă: doar anti pic de ploaie, nu se poate folosi ca haina de ploaie.

Notă: Manualul de măsurare, poate fi de 1-3cm de eroare, puteți face referire la acest lucru mai jos încercarea de rezultate atunci când alegeți o dimensiune. (maneca lungime este de la decolteu la manseta ) Aceste este Asiatice dimensiuni, care este mai mică decât UE sau SUA dimensiuni.Vă rugăm să vă mărime de selecție bazat pe sugestiile noastre și dimensiunea diagramă.Acest dimensiunea diagramă este numai pentru referință, dacă nu știți ce dimensiune pentru a alege, vă rugăm să ne contactați!Acest model se potrivește este mai mică decât de obicei, este mai bine să alegeți o dimensiune mai mare.

'bine" înseamnă "lângă piele" sau " close-fit '

Pachetul inclusiv:

Jacheta X 1 buc

Punct De Vânzare

Benzi reflectorizante:

Multe materiale reflectorizante adăugat la haine, evidențiați reflectorizante, pentru a asigura siguranța de sport pe timp de noapte.

De înaltă densitate material windproof

Utilizați 3-strat de material compozit, Exterior respirabil ochiurilor de plasă / de Mijloc membrana impermeabila / interior thermal fleece.

Poate rezista la frig tempertures de -10deg.

Produse Detalii Spectacol

Mai mare guler: Rezista la vânturi reci, de blocare a temperaturii,ține cald.

Brand fermoar: de Înaltă calitate VEOBIKE Brand cu fermoar, fermoar complet invizibil design, arata mai frumos, fără probleme, fără bloc.

Dublu maneca: Dublu mansete preveni vânt rece de la intrarea în cătușe, menținând temperatura cald.Puteți ascunde, de asemenea, și scurta mâneci, în scopul de a regla lungimea mâneci.

Jersey spate are 3 buzunare si fermoar 1 buzunar mic, și 2 buzunare în față, pantalonii au 2 buzunare cu fermoar, rezistent la apa de design, pot pune bani, ceas,ect.

Tiv elastic catarama: Puteți ajusta lățimea tiv

Material Exterior

Utilizați 3-strat de material compozit, Exterior respirabil ochiurilor de plasă / de Mijloc membrana impermeabila / interior thermal fleece.

Tesatura Interior

Iarna thermal fleece, asigurați-vă țină de cald.Poate rezista la temperaturi scăzute de -10deg.

De ce să Alegeți LEOBAIKY?

1, LEOBAIKY este un profesionist de sport în aer liber din fabrica,se Concentreze pe bicicleta timp de 10 ani. 2, LEOBAIKY în conformitate cu standardele internaționale de producție. 3, LEOBAIKY a fost mult timp înregistrate branduri internaționale, și popular în Spania, Franța și multe alte țări Europene.

De ce LEOBAIKY prețul este scump decât altele?

Preturile noastre sunt rezonabile,nu Vom concura pentru prețul, nu facem decât să urmăm calitate.Am promisiunea de cea mai buna calitate pentru tine.

Feedback-ul:

Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Returnare și Rambursare:

Dacă există orice probleme cu produsele noastre, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în primul rând, înainte de a reveni sau deschiderea unui litigiu, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva toate problemele pentru tine.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, sau vom refuza de a face o rambursare.Pentru un produs defect vă rugăm să ne oferi imagini clare.Multumesc!!!

Etichete: ktm jacheta impermeabila, jacketa barbati sport, cycl sacou, ploaie jeckets bărbați, bicicleta sacou, de sex masculin munte de haine, cubrebotas ciclismo, anti reflexie sacou, cycl jersey, zara sacou vânt bărbați

Guler Guler de Turn-down
Caracteristică Buzunare
Tip debarasarea de biciclete sacou
Gen BĂRBAȚI
Numărul De Model K01S
FOLOSIT PENTRU de funcționare, drumeții, schi, ciclism, debarasarea și așa mai departe
Material Poliester
Tip 4 iarna bike topuri bărbați
Tesatura Tip Fleece
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Type3 ciclism strat de vânt bărbați
Origine NC(de Origine)
Tip 6 biciclete mtb tricouri
culoare Rosu, albastru, negru
type5 mai cald ciclism Jacheta barbati
Tip Sport Ciclism
Caracteristici reflectorizante, windfroof, rezistent la apa, ține cald,
Type2 Windproof Canadiană
Îmbrăcăminte De Tip Jachete
Numele bicicleta jacheta barbati
Nume De Brand Veobike

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare