3Pcs Chilotei Sexy Femei din Bumbac Respirabil Boxeri Solid Moale, fără Sudură, Arcul de Lenjerie de corp de sex Feminin Sexy Intima fără Sudură Solidă Scurtă

w157820

17.86lei

-36.2

54.06lei

-66 %

Produs nou

După vânzare

1:Dacă există probleme în produs, cum ar fi probleme de calitate, eroare de dimensiune, etc., înainte de a vă aduce până la soluționare.Vă rugăm să ne contactați în primul rând.Avem o echipă profesionistă de vânzări, ne vom ocupa de problema ta în timp.Satisfactia clientului este principala noastră sarcină, și vă vom da un răspuns satisfăcător.

2:Dacă nu ați primit produsul în termen de 50 de zile de la plata, termenul de livrare va fi de peste.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom urmări în timp pentru a extinde protecția de timp pentru tine.Satisfactia clientului este scopul nostru.

Despre Transport

1:Pentru a permite fiecărui client să primească lui/ei de produse în mod satisfăcător și pentru a evita orice pierderi inutile, vă rugăm să confirmați adresa cu atenție înainte de efectuarea plății, astfel încât să se asigure condiții de siguranță și rapid de livrare.

2:Odata ce am terminat de control de calitate al produsului, produsul va fi ambalat și trimis, vă rugăm să așteptați cu răbdare.

3:timpul De livrare a tuturor transporturilor internaționale mai ales în timpul sărbătorilor legale pot varia, și este în mare măsură depinde de transportator.Deci, nu putem garanta.Cu toate acestea, în ciuda acestui fapt, vom face noastre cele mai bune pentru a trimite elementul cel mai scurt timp.

Despre Feedback-Ul

1:Ne străduim pentru 100% din clienții noștri.Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre,Am sincer sper că ne puteți lăsa feedback pozitiv de cinci stele, pentru că acest lucru este extrem de important pentru noi, și ne încuraja în mod constant pentru a oferi servicii pe termen lung.Cu toate acestea, dacă ne dea orice feedback neutru sau negativ, vă rugăm să ne contactați în primul rând, pentru că noi credem cu tărie că orice întrebări legate de acest proiect pot fi rezolvate prin active și comunicare sinceră și se străduiesc să lucreze pentru satisfacția finală.

Despre Noi

1:Toate informațiile de la client va fi răspuns în termen de o zi lucrătoare.Dacă nu ați primit nici un răspuns în termenul specificat, puteți trimite-l din nou, și vom răspunde la întrebarea dumneavoastră cât mai curând posibil.

2:va garantam ca fiecare client informații de contact este confidențial și nu va spune cel de-al treilea partid.

3:Noi avem propria noastră fabrică, oferim nu numai cu amănuntul, dar, de asemenea, en-gros și personaliza.Dacă aveți nevoie de un număr mare, vă rugăm să ne contactați, vă putem oferi un preț mai bun.

Etichete: lenjerie erotic erotic, brazilian panti, doamnă coreeană, femei hipster, mare underware sexy, b amestec, pat lenjerie erotic, chiloți hipster, bărbați lenjerie de corp, sizevery chilotei sexy

Stil Boxeri
Material Bumbac
Caracteristici De Design Papion, dantela
Model Tip Solid
model Dungă,solid
Compoziția Materialului Bumbac
Tip De Element Chilotei
culoare Rosu, negru, Dousha roșu, verde Matcha, culoarea pielii, roz, albastru, lumina gr
Gen FEMEI
Sugestiv Sexual No
Obscene Imagine No
Origine NC(de Origine)
Tipul De Talie Mijlocul talie
Creșterea Tip La Mijlocul Naștere
Dimensiune M,L,XL
Chiloții Tip Boxeri
Decor Arc

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare