Nou
Molibden Laser Oglindă CO2 Laser Gravare, Taiere 20mm K9 Si silicon Reflecție Oglindă Reflector f 10600nm

Molibden Laser Oglindă CO2 Laser Gravare, Taiere 20mm K9 Si silicon Reflecție Oglindă Reflector f 10600nm

w157816

39.30lei

-2.07

41.37lei

-5 %

Produs nou

molibden Laser Oglindă CO2 Laser Gravare, Taiere 20mm K9 Si silicon Reflecție Oglindă Reflector f 10600nm

K9 placat cu aur plane Si oglinda 1064 nm

Acest element optic este folosit pentru plane care reflectă fasciculul laser și este o componentă importantă a sistemului laser.

Ca un fel de înaltă calitate, mediu, filmul oglinzi, l-a ridicat de reflexie și scăzut de planeitate.Utilizarea de înaltă calitate de acoperire a suprafeței va proteja stratul de aur pentru a nu deteriora, și crește stratul de aur reflectare a eficienței.

Acest tip de oglinda este format dintr-o varietate de sarcini.

Are nenumărate aplicații, cum ar fi masina de gravat Laser, echipamente de tăiere cu laser, etc...

Putem fi personalizat în funcție de cererea clientului pentru diferite diametre de siliciu oglindă, în plus față de furnizarea de foraj, de ultimă oră și alte specială-forma de silicon oglindă, vă Rugăm să vizitați magazinul meu pentru mai multe Laser elemente.

Caracteristică

De fabricație avansate metode

Cele mai recente ultra-scăzut de absorbție acoperiri

Cea mai bună calitate substraturi

Parametrii Tehnici

Produse De Tip

LM-K9-10600

Material

K9

Lungime de undă

10600 nm

Diametru toleranță

+0/-0.1 mm

Reflexie

99.5%

Toleranță la grosime

-0/0,1 mm

diametrul oglinzii

20mm

Diafragma

>90%

oglinda grosime

3mm

Planeitate

41064 nm

unghi de incidență

0 o

Calitatea Suprafeței

60-40

Ceva cumpărătorul trebuie să știți:

1 Acest tip de oglinda este folosit pentru a reflecta laser care mai mult de 60W, Dacă laserul este mai mult de 60W, ne-am sugerat să folosească Mo oglindă sau silicon Placat cu Aur oglindă.

viața de lucru:

K9 oglindă poate lucra pentru laser CO2 mai puțin de 40w.în mod normal, durata de viață de lucru va avea 2000-4000 de ore

2. Si și MO oglindă poate lucra pentru laser CO2 mai mult de 40w, în mod normal, durata de viață de lucru va avea 2000-5000 de ore.de exemplu, dacă îl folosiți pe 60w cu laser, se poate lucra pentru 5000 ore, dacă îl folosiți pe 150w cu laser, se poate lucra pentru 2000 de ore.

3. znse și GAAS laser: 2000-5000 de ore.cu cât producția este mai scurtă durata de viață de lucru este.

4. CVD znse: 3000-6000 de ore.dar devine mai bine de permeabilitate decât în mod normal znse și gaas.

curat:

pasul 1: vă rugăm să folosiți 100% alcool pentru a curăța oglinda/obiectiv.nu există o protecție pictura pe MO suprafață, vă rugăm să folosiți alcool 100% să-l curățați înainte de al utiliza.

pasul 2: nu folosi un prosop normală pentru a curăța alcool.vă recomandăm cârpă moale și să alcoolul volatilizată în mod natural.

pasul 3: evita orice zgârietură și sări.dacă oglinda/obiectiv de a obține orice zgârietură, noi recomandăm să-l schimbe cât mai repede.în caz contrar oglindă/obiectiv poate fi spart și rănit oameni.

garanție:

1. oglindă/lentile sunt consumatoare de material, putem înlocui articol numai în cazul în care acestea nu sunt folosite.

2. deoarece acestea sunt consumatoare de material, și dacă vrei să-l returnezi, te rog returna pachetul in termen de 1 zi vei primi pachetul.

Besram Serviciu

Sfaturi De Cumparare

Vă rugăm să citiți descriere element, foaie de calcul sau manual înainte de a utiliza produsele.Dacă nu sunteți sigur, vă rugăm să ne contactați prin mesaj sau e-mail cu noi.Va vom ajuta cât mai curând posibil.

În scopul de a garanta livrarea cu succes, vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs. complet, adresa și codul poștal sunt detaliate și corecte și numărul dvs. de telefon este disponibil pentru livrare contacta.

Am expediat doar să confirmat adresa.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este actualizat.Dacă doriți să modificați la o altă adresă, vă rugăm să ne lăsați un mesaj imediat înainte este trimis afară.

Etichete: tăiere cu laser, cloudray laser, auto focus de debitare cu laser co2, laser co2 oglindă, rulment cu mașină cu laser, laser co2 machin, laser oglindă, co2 obiectiv tub, oglinda si, cloudray

Numărul De Model silicon de Reflecție în Oglindă
Cantitatea 3Pcs/lot

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare