SANYK 4K 3X Telefon Lentile Multi-strat de Acoperire Portret Obiectiv, Fără Distorsiuni

w15727

117.36lei

-68.95

186.31lei

-37 %

Produs nou

Brand:SANYK Model: S-3X Aplicabile marci: Xiaomi Red Rice Huawei OPUS VIVO Apple, Samsung, etc. Modele aplicabile: 95% model de telefon mobil Culoare: Negru Obiectiv Principal corp: GB aluminiu metal Lentile De Volum: 31.5*48*31.5 Mărire: de 3,5 ori Lentile De Interfață: M17*0.75 Unghi: 48° Distanță de focalizare: 100-120mm Lentile structura Internă: 5 bucati 4 seturi 2 distantiere Avantajele Produsului: 1、Folosind 9k Ohara Lentile, Ecran Hd Nu Este Distorsionat. 2、 Multi-strat de Acoperire Optice, Oferind Ultra-înaltă Definiție Bucurie Vizuală. 3、 3x Teleobiectiv Efect, Instantaneu Aproape de Distanța față De Scenă, La Concertul de Produse Recomandate. 4、 Nu Numai Că Nu Pot Închide Distanta De Scena, Dar, De Asemenea, Blur Fundal Și Perspectivele, De A Evidenția Corpul Principal, De A Face Oamenii Mai Vii Și Vii.

▶Despre Livrare: 1、Comenzile vor fi procesate în timp util după verificarea plății.Vă rugăm să nu vă faceți griji.Coletele vor fi ambalate în condiții de siguranță . 2、Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.dacă nu,vă rugăm să ne contactați. 3、 nu putem controla timpul de livrare, deoarece este procesat de către terți de servicii Logistice.Dacă coletul nu a ajuns în timp de așteptat, vă rugăm să ne contactați, Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil . ▶Returnare Și Rambursare: 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și puf. 3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.Sau, puteți alege să aveți un înlocuitor. ▶Servicii: 360 de zile de garanție pentru toate produsele.Consumatorul este responsabil pentru taxa de transport. ▶Despre Feedback-Ul 1. Dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv și revizuire de 5 stele și imagini de încărcare. 2. Dacă nu sunteți mulțumit, vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi feedback-ul și vom rezolva problema imediat. ▶Despre En-Gros: Incurajam en-gros,vă rugăm să ne contactați dacă aveți nevoie pentru a importa cu cantitatea de masa.

Etichete: stabil pentru telefon, roșu anamorfic, lentile, motorola, len distorsiune, blackberry caz key2, portret de sine, egipt lentes, ulanzi obiectiv km, k700

Numărul De Model S-3X
Compatibil Marca Toshiba
Telefon Tip Camera Teleobiectiv Len
Forma RUNDA
Certificare NICI unul
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare