AiSpark Streaming cablu pentru LattePanda Singur Computer de Bord

w156792

134.20lei

Produs nou

INTRODUCERE NOTĂ: Compatibil cu toate LattePanda Modele și alte Pc-uri.

Rula LattePanda pe un PC în pip(imagine în Imagine) modul cu viteza luminii.Apreciind că avem nevoie de o modalitate mai bună de a interacționa între diferite platforme, Streaming Cablu permite LattePanda să acționeze ca un USB pe un PC.Doar plug & play!PiP (Picture in Picture) forma elimină, de asemenea, de comutare/utilizarea mouse-ul dual și HDMI pentru a conecta diferite sisteme de țevi fără sudură de interacțiune dintre două sisteme diferite.

Plug and play, depanare oriunde

Tradițional integrate de dezvoltare de proiect are nevoie pentru a conecta mouse-ul, tastatura, monitorul și așa mai departe, de Streaming de televiziune prin Cablu oferă un nou mod pentru dezvoltatorii pentru a dezvolta și de depanare oriunde, în orice moment. 5G de lățime de bandă este pe deplin capabil în timp real și stabil de previzualizare de HD graphics program.

Spori Computer

Streaming-ul se conecteaza cu Cablu LattePanda la PC-ul dvs., și vă permite PC-ul să ruleze sisteme duale și mari programe simultan, cum ar fi rularea programelor Windows, cum ar fi visual studio sau solidworks pe Mac, sau de a face mult timp de randare și matematică, fără a afecta performanța PC-ului.Creșteți productivitatea la noi culmi!

CARACTERISTICI

Plug and play

5G de lățime de bandă de soluție, suport 1080p

Suport pentru mai multe sistem de cross-link-uri caietul de sarcini

Compatibilitate sistem de OPERARE: Linux, Windows, MacOS.

Protocol: RNDIS

Conector: USB3.0

Lățime de bandă: 5G

Software-ul recomandat: NoMachine, RDP

Lungime cablu: 1m DOCUMENTE

Etichete: m5stack, hotelul model, banana pi r2, dfrobot senzor, x86, haspbarry, analog raspberry pi, arduino dfrobot, banda led, intel singur computer de bord

Tip Accesoriu Tv Cu Cablu
Origine NC(de Origine)
Compatibil cu lattepanda
Nume De Brand DFRobot

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare