WOFEA Wireless WIFI Sistem de Alarma GSM SIM GSM Acasă RFID Hoț de Securitate Tactil LCD Clapa ușii Senzori de mișcare kit

w156628

307.13lei

-131.63

438.76lei

-30 %

Produs nou

Atingeți tastatură ,Vizibile de culoare de afișare , prompte de voce, ușor de utilizat

Suport Pentru Limba Engleză,Rusă,Spaniolă,Germană,Poloneză, Franța,Italiană,Chineză Gratuit De Comutare.dar are doar manual de limba engleză carte.

Alarma cu SMS notince deșteptător , telefon pentru a pro-set de alarmă numărul , APP mesaj împinge pentru a lucra cu ambele cartela sim GSM și wifi 2.4 G rețea

Reparatii auto în timp brat /dezarmat ,atunci când în aer liber ,sistemul de alarmă va auto armate în acel moment , atunci Când te întorci acasă , sistemul De alarmă va auto diarmed înainte de a ajuns acasă.

WIFI / GSM / intranet sistem de alarma: APP împinge,SMS,Voce de monitorizare,intranet centru etc. Suport alarmă diferite canale.Bucurați-vă de viață inteligentă.Noul smart host: HD 2.4-inch TFT ecran color,full vocale.butoane sensibile funcționare,mai simplu.Limba engleză/rusă/spaniolă/germană/poloneză/Chineză de comutare: Suport multi-limba de afișare meniu, voce operațiune solicită și SMS-uri de alarmă setări.Rețea GSM corectură automată,pentru a se asigura o precizie de ceas,suport setările de fus orar, Convenabil pentru multi-zona de aplicare.Monitorizarea de la distanță de alarmă: atunci Când accident de invazie,telefonul de la distanță înțelege situația,mare decibel live de alarmă prin găzdui în timp util a apela,trimite SMS-uri de notificare,APP mesaj împinge.Configurați carduri RFID: Configurați 2 carduri RFID,Suport de 100 de învățare/loc de depozitare pentru telecomanda, carduri RFID si wireless detector.Multi-zona de setări locație: cum ar fi poarta,hol,SOS,dormitor,Fereastră,balcon,perimetru,fum,gaz, monoxid de Carbon,apă, scurgeri etc cu numele zonei de setări. 5 tipuri de apărare zone de setare: Ordinare zona,stai,24-ore zone de urgență,zonă închisă, usa zona,Satisface o varietate de nevoi.Notificarea în timp util: atunci Când pană de curent Extern,built-in baterie redus de energie,APP împinge și de notificare prin SMS.Atunci când o putere Externă de succes,push APP.Când Tamper alarmă,notificare prin SMS. 5 grupuri prestabilite de alarmă numerele de telefon: SMS on/off și dial on/off poate fi setat respectiv.Calendarul arma și dezarma: Setați arma și dezarma în avans,astfel că viața este în siguranță în fiecare zi.Funcția de întârziere: Utilizatorul poate seta brațul întârziere și întârziere alarmă în funcție de propriile nevoi.Adaugă camera: lucrul cu camera,atunci când Accidentale invazie, puteți monitoriza de la distanță imediat situația, să vorbească și să sperie hoții.

Produs șansă reală

Alarma APP pentru android si iphone

Pachetul inclus:(Nu de aprovizionare orignal de ambalare)

Notă: senzor de Usa , senzor de mișcare nu sunt incluse bateria

control de la distanță x 2

RFID x 2

senzor PIR wireless x 5

wireless senzor de usa x 9

de alimentare x 1

sirena cu fir x 1

Întrebări Populare

T1. De ce ar Trebui sa instalez un sistem de alarma de securitate? -Motivul principal este că un sistem de alarma de securitate protejează casa și familia dumneavoastră și vă oferă pace a mintii adăugat. -Un sistem de securitate, de asemenea, adaugă valoare la casa ta, la momentul revânzării.Mai mult și mai mulți oameni de azi sunt preocupați de break-in-uri și sunt în căutarea pentru o casa cu o alarmă. -Un sistem de securitate, de asemenea, aveți dreptul să beneficiați de 5% la 15% reducere în polița de asigurare, în funcție de compania de asigurări.

Q2. Cât de greu este să instalați un sistem de alarmă de securitate?De fapt, nu există nici o instalare fără fir, aparat, dispozitiv, care pot fi ascunse de la vedere, și simplu se conectează la o priză de perete standard.Senzorii pot fi plasate în cazul în care acestea sunt necesare pentru o mai bună protecție.Sirena se conectează la o priză de perete sau pe panou de control.Cheia este portabil.Un fir de sistem de securitate acasă foloseste mici emițătoare radio în loc de fire pentru a trimite semnalele necesare între sistemul de senzori și de la panoul de control.Acest lucru înseamnă că nu există nici foraj necesare și puteți lua sistemului cu tine atunci când vă deplasați.

T3. Cât de mult va costa?În aceste zile, un fir de sistem de securitate pentru casa sau afaceri sunt destul de accesibile, veți plăti doar pentru echipamente.costul va depinde de elementele reale selectați pentru sistemul dvs., pace din vedere faptul că acest nivel de securitate acasă aduce este de nepretuit.

T4.Nu vă oferă nici o garanție privind sistemul de alarmă?Da, oferim garanție pe Alarme de Securitate, timp bazează pe elemente specifice (exclude baterii).După cum știți că, uneori, trebuie să plătească un cost suplimentar și timp, care în cele din urmă provoca mai mult decât costul de a cumpăra o bună calitate.Niciodată nu vom neglija calitatea produselor pentru a asigura în continuare de vânzare.

Etichete: alarma secur, wofea 433, wireless alarma scuter, sisteme de alarmă de securitate acasă camera wifi gsm, tag rfid, gsm sârmă sistem de alarma, alarmă acasă wifi, sistem de alarma de securitate smart home, alarma gsm sistem, wifi portabil de alarmă

Interfață Video Da
Număr De Zone 100buc senzor wireless
Rețea WiFi + GSM
WIFI Standard 2.4 G 802.11 b/g/n
Putere DC5V
Armare Tip FR-Telecomanda
Tastatura Tactilă Display LCD
wireless frecvență 433mhz
Back-up baterie De rezervă li-baterie leu
Tipul De Conexiune Wireless
Kit-Ul De Configurare Senzorul De Usa/Fereastra
Tipul De Alarmă Alarma
Origine NC(de Origine)
Parola Tastatură Da
Nume De Brand wofea
Dimensiune 185*125*14.7mm
Numărul De Model WF-PG103
culoare negru
suport de limbă Engleză,Rusă,Spaniolă,Germană,Poloneză,Franța,Italiană,Chineză
Manual de carte engleză
Display Da
Banda GSM 850/900/1800/1900Mhz

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare