Nou
Crest Whitestrips 3D Professional Effects LUXE 10 Pungi ( 20 Benzi ) Clearance-ul până la data de 11 Nov,

Crest Whitestrips 3D Professional Effects LUXE 10 Pungi ( 20 Benzi ) Clearance-ul până la data de 11 Nov,

w155697

96.78lei

Produs nou

Crest 3D Efecte Profesionale Whitestrips 10 pungi:20strips Descriere Produs:

Crest 3D White Whitestrips Professional Effects Informații

Profesionale la nivel de rezultate, fără costisitoare tratamente de albire.Nostru cel mai bun sistem de albire de dinti încă vă oferă rezultate de durată—să nu mai vorbim inovatoare Avansate de tehnologie de Etanșare pentru no-alunecare de albire.

Noul Crest 3D White Whitestrips Professional Effects este formulat cu același email de siguranță ingredient stomatologi folosesc.Se aplică o dată pe zi, timp de 30 de minute.Veți începe să vedeți un zâmbet alb după 3 zile.Albire Dentara Formula.Îndepărtează petele de suprafață.Albeste de curatare profunda.Protejează de zi cu zi pata construi-up. 30 de Minute pe zi pentru un zâmbet luminos.Cu doar 30 de minute de utilizare de zi cu zi, puteți albi dintii pentru o mai luminos, mai frumos zâmbet.Email-albire sigur ingredient îndepărtează petele de suprafață, albeste prin curățarea în profunzime și protejează de a construi-up de zi cu zi petele

Ambalare Include:

10 ° Benzi

10 Mai Mici Benzi

Total = 20 de BENZI

10 Pungi/1LOT

Livrare Si Plata

Plata:

Vom accepta doar Alipay, card de credit, acum. (Ai nevoie de un cont Alipay, trebuie doar să faceți clic Alipay buton pentru a plăti prin card de credit)

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data achiziționării de tranzacție.

Transport:

1.Am trimis prin China Post sau Hong Kong Posta (transport gratuit este deceided de către vânzător, avem, de asemenea, va alege EMS sau UP în cazul în care prețul său este mai ieftin decât a posta) .Dacă doriți să le livreze către compania expres, pls contactati-ne prima.Toate comenzile trebuie să fie livrate la adresa pe care ați înregistrat cu Alipay.

2.Se va lua 7-20 zile lucrătoare.Pentru Egipt, America de Sud și Italia, se poate lua 7-30 de zile, chiar mai mult ca Obiceiurile locale și Post timp.

3.Număr de urmărire: Vom scrie numărul de urmărire pentru a Alipay.

4. Noi nu percepe fiscale și de asigurări este o opitional!

Timp de procesare: comanda Dvs. pot fi prelucrate și livrate în termen de două până la 5 zile lucrătoare.

Suntem mereu nota "cadou" pentru a evita problema de Impozitare

Vă rugăm să fiți notificat că orice și toate livrarile internationale pot fi supuse de transport amânări, întârzieri vamale sau taxe suplimentare (TVA, taxe vamale, etc.); cumpărătorii sunt de așteptat pentru a plăti toate aceste taxe.În cazul în care elemente/produse/comenzi sunt confiscate de către autoritățile vamale ale cumpărătorilor țări, cumpărătorii sunt de așteptat pentru a ridica obiecte/produse/comenzi de la sine.Toate transporturile internaționale sunt atent verificate pentru a asigura produsul perfect împlinire.

Politica De Returnare

Internațional pentru a se întoarce, nu vom rambursa vamale, taxe de import, impozite și tot costul de transport maritim.Aceste taxă sunt responsabilitatea cumpărătorului.În cazul în care un pachet este refuzat, transportatorul va returna pachetul și ne percepe taxa.Vom își rezervă dreptul de a percepe un 15% taxa de repopulare plus orice returnare taxe taxa pentru noi, în scopul de a recupera refuzat pachet.Nu vom rambursa costurile de transport maritim odată ce un element este refuzat.Rambursarea dvs. va fi procesata imediat ce vom primi elementul întors pentru transport.Transport/Manipulare/cheltuielile de Asigurare sunt non-rambursabile în orice circumstanțe.

Etichete: blender grele, albire dentara, crest 3d whitestrips professional effects, creasta luxe benzi de albire a dintilor, creasta benzi cutie, 9 instax mini, crest whitestrips alb, joc pvp, crest 3d whitestrips professional, creasta whitestrip

Dimensiune Moderate
locul de origine China (Continentală)
NET WT G. W
Numărul De Model 10 Husă=20 De Benzi
Ingredient PVP, PEG-8.....
Nume De Brand Crest
Tip De Element Albirea Dintilor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare