Lux Albastru Stone Coroana De Cristal Inel De Aur Antic Mare De Logodna Inele De Nunta Pentru Femei Petrecere Vintage Jewerly

w15544

13.18lei

-7.08

20.26lei

-34 %

Produs nou

Produse Detalii

Produs Lungime: 28 mm | Greutate : 16.1 g Brand: Wbmqda Cantitate: 1bucată Material: AAA piatra,Cristal, Zinc din aliaj cu Placare cu aur antic ambarcațiuni Dimensiune: vă Rugăm să alegeți ce dimensiune vrei Design: aspect vintage tema Bijuterii,asa ca poate un punct mic sau fisură pe suprafața Culoare: va rugam sa accepte o mica diferenta de culoare ca fiecare piatră sunt diferite și unice,vom încerca noastre cele mai bune pentru a arăta adevărata imagine.

Produse Show

Dimensiune Inel 1.pregăti aslip de hârtie și cravată-l pe degetul 2.Mark pe intersecția pe hârtie 3.Măsura lungimea apoi a obține circumfererce NOTĂ: 1. Vă rugăm să urmați cu strictețe dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.

2. Dimensiunea poate fi de 2-3mm diferă datorită măsurare manual.Vă rugăm să rețineți atunci când măsura.Wbmqda întâmpină Avem designeri profesionisti pentru a crea mai mult de moda, nostalgie, clasic, bijuterii colorate pentru Întrebări de la clienți 1. Cum să păstrați de urmărire cu coletul meu?

Puteți verifica informațiile dvs. de transport maritim de la următorul link cu tracking no : ( copiați-l în browser-ul). 2. En-gros și picătură de transport maritim sunt atât de binevenite.

Pentru en-gros, va vom oferi reduceri sau livrarea gratuita pe baza de cantitatea pe care doriți să comandați.Timpul de transport este de aproximativ 3-7 zile lucrătoare.(Dacă doriți să ne desemnat pentru al treilea partid, putem livra marfa la client direct!Vă rugăm să fiți siguri și încredere în noi, nu Ne lasă nici o informație despre noi.)

Pentru picătură de transport maritim,putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să.

3. Există orice taxe vamale?

De obicei ne declare cel mai mic pret, pentru a evita taxele vamale.Din cauza diferitelor politici naționale în diferite țări, taxele vamale ar fi cumpărătorilor cont.Prin urmare, vă Rugăm să lăsați-ne un mesaj atunci când achiziționați pentru a ne spune cât de mult puteți plătit taxele vamale. 4. Are culoarea vină sau să dezactivați negru?

Realizate din materiale de înaltă calitate de karate de aur, de cupru, de durată și Anti-decolorare, protecția mediului, confortabil și ușor de purtat, alergie gratuit garantat.

5. Există orice problemă cu privire la dimensiunea?

Te rog, strict în conformitate cu noastre de măsurare metoda de a cumpăra. 6. Produsele pot fi personalizate.Vă rugăm să ne contactați pentru orice informații suplimentare.

Bijuterii de întreținere

Etichete: pentru inel femei, iubesc tricoul, islamul inel, vintage jewerly coroana, coroana de cristal diamant mare, omul de piatra inel, cristal mare coroana reginei, huitan inel, eller bijuterii coroana, emo inel

Inele Tip Inel De Cocktail
Tip De Element Inele
Lățimea Suprafeței De Alte
funcția 3 Femei Moda Bijuterii Ring
Nume De Brand wbmqda
Compatibilitate Alte
Cadou Pentru Mama \ Prietena \ Soția \ Fata \ Prieteni De Sex Feminin \ Te
Ocazie Nunta
Funcția 1 Trendy Inele de Moda pentru Femei
Forma\model Coroana
Fine sau de Moda Moda
Funcția 2 2018 New Sosire Inel
Material Piatra
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model J0921
Stil Bohemia
Metale De Tip Aliaj de zinc
Gen FEMEI
Funcția Moda Bijuterii
Fabrica Da , Suport Picătură de Transport maritim și en-Gros
Setarea Tip Penis Setare
Funcția 4 Uimitoare Inel

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare