Noul Dozator de Sapun Lichid, montat pe Perete, LED, Ecran de Mână de Spălat Automate de Inducție Spuma de uz Casnic Inteligent Senzor Infraroșu

w154921

48.53lei

-28.48

77.01lei

-36 %

Produs nou

Descriere:

- Montat pe perete Design, pot fi plasate pe perete, fără a lua spațiu, potrivit pentru toalete, bucatarii, restaurante, locuri publice.

- Touchless de Operare, nu este nevoie pentru a atinge, a ajunge dezinfectant în infraroșu inducție zona pentru a se asigura că fiecare utilizator nu va trece infectia.

- Curata foarte Bine, spuma este mai dens, și în raport cu bule de săpun lichid este controlată în mod rezonabil pentru a curăța pielea mai bine.

- Built-in Baterie, folosind o interfață de tip c, poate fi folosit pentru 45 de zile în modul standby la o singura incarcare.

- Stocare mare sSpace, 280ml capacitate rezervor de apă, poate fi folosit de 230 de ori, atunci când umplut cu dezinfectant.

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Spălare De Mână

Model Produs: X5

Capacitate acumulator: 1200mAh

Greutate: 360g

Poate Volumul: 280ml

Dimensiuni: 160mm*120mm*62.5 mm

Putere nominala: 3W

Curent De Intrare: 0.6 A

Pachetul Inclus:

1* DOZATOR DE SĂPUN

Etichete: pudra acryl, spuma de dus, capul de perete dozator de săpun lichid, exterior de înclinare, led-uri în aer liber ecran, săpun de mâini, 10 inch tavă de pizza, led-uri ir, dmx perete spălare, montare pe perete camera dozator de săpun

Nume De Brand Skatolly
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare