Bamos De Sex Feminin Fete Drăguț De Mult Inima Picătură Cercei De Culoare Argintie Nunta Bijuterii Zircon Picătură Cercei Pentru Femei Accesorii

w15470

12.16lei

-8.14

20.30lei

-40 %

Produs nou

Elementele sunt bine ambalate cu cutie de carton și pachete cu bule de aer,în scopul de a se asigura că primiți comanda cu duty-free sau mai mici de impozitare la import,vom declara ca un "cadou", cu o valoare mai mică,dacă orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

De aur Pline de Bijuterii este un strat solid de aur de calitate căldură legat de un intern bijutieri metal..are toate marile caracteristicile solid bijuterii de aur.Este extermely de lungă durată și, dacă este luată de îngrijire de va dura o viață întreagă.Te rog cercetare de Aur Pline de Bijuterii de pe internet pentru a afla mai multe informații despre acest nou produs.Nu se compara cu aur bijuterii de la bijuterii placate cu cât nu există nici o comparație .

1.am expediat toate elementele noastre, la nivel mondial, în termen de 48 de ore de china post e-mail înregistrată/ePacket/china post obișnuit pachet mic/DHL/EMS.

Modul de transport maritim care depinde total de bani de comanda

2. Uneori poate dura până la 4-7 săptămâni din cauza stricte de Control personalizat.

3. Serviciu de timpul de tranzit este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4.Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa trebuie sa corespunda cu adresa de Livrare.

5.După ce trimite la post(arată așteaptă cumpărătorul de a primi bunuri), nu putem modifica adresa,așa că vă rugăm să verificați adresa înainte.

6.Dacă nu ați primit expedierea în termen de 60 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Ne va primi înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

Dimensiunea sau se Potrivesc Probleme

Dimensiunile sunt ilustrate cu masuratori specifice în specificațiile detaliate.Vă rugăm să verificați caietul de sarcini înainte de a plasa o comanda.În mod normal admisibil diferențe în dimensiuni sunt aproximativ 0,5 cm de măsurare.Dacă veți găsi dimensiunea de produse care nu ti se potrivesc, ne puteti contacta direct.

Plata:

T/T ,Alipay Excrow ,card de Credit,West Union

Retur si Schimb politica

Oamenii defecte nu sunt garantate ,cum ar fi daune după utilizare ,daune de apă și așa mai departe .

Dacă nu sunteți mulțumit cu dvs. de articole ,puteți face schimb de articol,dar cumpărătorul este responsabil pentru toate continuare taxele de transport.Dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorect elementele livrate.Puteți face acest lucru :

Pasul 1: ne contactați Direct prin Trade Manager sau ne e-Mail în termen de 7 zile după primirea pachetului.

Pasul 2:Trimite-ne pozele cu privire la problemele de elemente sau ceva detalii .

Pasul 3:a Reveni elementele noi cu număr de urmărire,atunci vom livrare elementul potrivit pentru tine imediat .

Feedback-ul

1.Ta satisfăcătoare este singura noastră urmărire.Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi.

2.Pls vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv odată ce sunteți mulțumit cu achiziția.

3.Vă RUGĂM să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți mulțumit cu dvs. de a cumpăra, vom rezolva toate problemele cu tine.

Etichete: nokia 6233 screan, metal simplu inel, metal împușcat țintă, masina 2 1 cuie, metal selector md, metal selfdefence, metal partea sertar, nokia 6300 grila, plus minnie gri

Gen FEMEI
Forma\model Inima
Material Cubic Zirconia
Nume De Brand Bamos
Cercel Tip Picătură Cercei
Stil Trendy
Numărul De Model SMT1888
Tip De Element Cercei
Fine sau de Moda Moda

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare