Nou
Noua Mașină Piele Cotiera Centrală Pad pentru Suzuki Grand Vitara 2016 swift, Sx4, jimny Hyundai Solaris Verna Tucson Ix35

Noua Mașină Piele Cotiera Centrală Pad pentru Suzuki Grand Vitara 2016 swift, Sx4, jimny Hyundai Solaris Verna Tucson Ix35

w1545

58.13lei

-6.47

64.60lei

-10 %

Produs nou

Numele:Cotiera Auto Pad

★ Material:de Înaltă calitate din piele PU

★ Culoare:Negru/Rosu Negru/Maro/Bej

★ Montarea:se potriveste la 99% din Masini

★ Dimensiuni:30*10*10cm

★ Pachetul Inclus:1*Cotiera Pad

★ MATERIAL: masina cotiera perna este fabricat din spuma de Memorie, care este lent si revina, reduce presiunea, astfel încât organismul se simte relaxat și confortabil.eel relaxat și confortabil.

★ AUTO CONFORTABIL INVENȚIE: mașina cotiera pad are un nou design ergonomic, care oferă un confort extrem de sprijin pentru braț, perfect pentru persoanele care suferă de grave pe artrită sau de conducere timp de zi cu zi cu încheietura mâinii oboseala.

★ PREMIUM PADDING SPUMA de MEMORIE: Am actualizat de umplere de calitate materiale spuma de memorie pentru a garanta o durată lungă de viață, se păstrează forma și să-și recapete forma destul de repede după extrudare, mare pentru transport și depozitare.

★ HASSLE-FREE de INSTALARE: masina consola centrala cotiera perna este ușor de atașat pe consola capac cu două bretele elastice, fără alunecare, puteți ajusta lungimea curelei pentru a se potrivi orice tip de console.

★ UNIVERSAL: curea Elastica de consola centrala cotiera se potrivește în jurul valorii de cele mai multe mid-size vehicul consola centrala.

Etichete: ix35, regele suzuki vitara accesorii, tucson, tucson 12, 2021 tucson, suzuki vitara, vitara, accesorii suzuki jimny, hyundai ix 35, suzuki grand vitara

Tip De Element Cotiere
Tip De Material PU Piele, spuma de Memorie
An 2020
Articol Greutate 0.4kg
Lățime Produs 10cm
Extern De Certificare De Testare ce
Caracteristici Speciale Masina Cotiera Pad
Numele Modelului 86878
Element De Lungime 30cm
Înălțime Element 10cm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare