Formale rochii de seara lungi rochii de seara rochii sirena femeie noapte de petrecere suspensor vestidos de fiesta de noche

w154486

201.61lei

-278.4

480.01lei

-57 %

Produs nou

Datorită competitivității de piață, este inevitabil ca în calitate de rochii în piață este inegală.Rochie de Top de calitate a fost întotdeauna drumul nostru.Ne-am nega produse low-end.Astfel, ne-ar dori să cerșească pentru iertare de la orice client care solicită ieftine, dar de calitate scăzută rochie de la noi, ca noi nu oferă asta.În afară de a avea calitate ca prioritatea noastre de top, motto-ul nostru a fost întotdeauna de a pune clientul nostru în fața noastră profit.Noi credem că putem beneficia de celălalt cu o dezvoltare comună.Suntem continuu în curs de dezvoltare rochii noi și noi bun venit toți clienții noștri, noi și vechi deopotrivă pentru cumpărături din magazinul nostru.

*SFATURI:

1.Vom folosi S , M , L , XL,XXL .Ea Corespunde oricărei țări dimensiune .Vă rugăm să urmați cu strictețe nostru dimensiunea diagramă pentru a o selecta dimensiunea.Nu selectați direct în funcție de obiceiurile tale.Vă rugăm să permiteți ușoară manual de măsurare a abaterii de date. (2 - 4cm )

2.Rochia nu sunt măsurate într-un pavate mod, hainele sunt elastice , și dimensiunea de masă este material elastic de la minim la maxim de întindere dimensiunea , puteți în funcție de dimensiunea alege rochia de dimensiuni ( Foarte important )

*SFATURI:

1.Culoarea reală a elementului poate fi ușor diferit față de imaginile prezentate pe site-ul cauzat de mai mulți factori, cum ar fi luminozitatea monitorului și luminozitatea.

2. Rochiile noastre sunt fără tren.nu am tivite rochia jos pentru că materialul este special ,dar nu afectează dressing .Rochia poate fi, de asemenea, purtat în mod corespunzător dacă nu este tivită.

3.Datorita materialului specifice caracteristice rochie de seara,acolo va fi un pic de paiete in scadere, ceea ce este normal phenonmenon și nu afectează dressing.

Etichete: tin rochii, cami pijama set, petrecere de dans rochii de seara femei, rochie quinceanera, micile sirene, dot polka, african dashiki maxi rochie, pânză rochie gravide, lo rochie de seara, rochie zara

Stil Stralucind,Elegant,Sexy,Ieftine,De Moda,De Lux
Lungime maneca(cm) Fără mâneci
Costum pentru Petrecere De Nunta Covorul Rosu Ocazie Speciala
Tren NICI unul
Nume De Brand poemssongs
Sezon Vara/Primavara/Toamna/Iarna
Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tip De Element Rochii De Seara
Origine NC(de Origine)
Decolteu V-Neck
Decor Paiete
Silueta Trompetă / Sirenă
Imagini Reale Da
Tesatura Tip sequin
Maneca Stil Curea De Spaghete
Talia Naturale
Element De Moda Simplu
Built-in Sutien Da
Ocazie Formale rochie de Petrecere , rochie de Seara , rochie de Bal ,rochie de paradă
Material Poliester

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare