Nou
Microscop cu Obiectivul RMS Fir de Transfer de la M42 x0.75 / M42x1 Interfata Inel Adaptor pentru Olympus microscopio

Microscop cu Obiectivul RMS Fir de Transfer de la M42 x0.75 / M42x1 Interfata Inel Adaptor pentru Olympus microscopio

w154392

7.93lei

-12.37

20.30lei

-60 %

Produs nou

Material: Aluminiu

Pachetul Inclus: 1 x M42 să RMS Inel Adaptor(firul este opțională,M42X1mm sau M42X0.75mm) numai (SLR baionetă adaptor obiectiv lentila din imagine nu sunt incluse.)

Aplicare: Acest M42 să RMS inel adaptor transferuri microscop cu obiectivul RMS fir(Olympus, microscop cu obiectiv și unele interne microscop obiectiv sunt RMS fir) în M42 interfață.Pentru Leica sau Nikon, microscop cu obiective, obiectivul său firul este M25X0.75mm, nu este potrivit pentru M42 să RMS inel adaptor.Deci înainte de a cumpăra, vă rugăm să confirmați ceea ce obiectiv ai.Și apoi cu M42 pentru SLR interface(va trebui să cumpere acest adaptor separat), puteți realiza fotografii la microscop cu obiectivul.

Apropo, avem SLR baionetă în magazinul nostru,inclusiv Canon și Nikon, dacă doriți să cumpărați, vă rugăm să ne contactați.

Atenție:

1.Poate nu auto focus, obiectivul în sine este echivalent cu un obiectiv manual, fără deschidere, aveți nevoie pentru a utiliza poziția M.

2.Pielea cavitatea poate fi folosit, distanța maximă de obiectivul microscopului este de 160mm, atunci când utilizați pielea cavitatea + SLR interfață, distanța trebuie să fie mai mică de 160 mm.

3.După conectarea SLR și se deplasează focalizarea manual, cel mai bine este de a avea un cadru macro pentru a muta raft să se concentreze.

4.Cercul în jurul obiectivului va fi un pic slab.

5.În ceea ce privește dacă lentila obiectiv poate fi infinit de concentrat?Obiectivul microscopului este axat numai la o anumită distanță. 4X este de aproximativ 1-1.5 cm, 10X,20X sunt câțiva milimetri.Atât de obiectiv nu poate fi infinit de concentrat.

6.Este o consumatoare de timp pentru microscopice fotografie cu un microscop cu obiectivul.Cel mai mare avantaj este mai mic câmpul de vizibilitate și costul ieftin echipament.

7. Acest M42 să RMS Inel Adaptor trebuie să fie folosit în combinație cu SLR adaptor, acesta nu poate fi folosit individual.Dacă ai nevoie de SLR adaptor baionetă, vă rugăm să ne contactați.multumesc.

Etichete: amscop microscop trinocular, nikon olympus, microscop, trinocular, industriale microscop electronic, cutie wismec, Fiat 500x, membranele pentru lipire, microsc, imx290 sony, microscop 4 obiective

Certificare NICI unul
Teoria Microscop Stereo
Caracteristici Portabil
Raport De Mărire 500X & Sub
Nume De Brand JLLSMCMGGX
Origine NC(de Origine)
Drawtube Monocular
Material Aluminiu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare