2020 Masina Noua Mini Pompa De Aer Portabil Anvelope Pneumatice Perfect Pompa De Aer Pentru Auto Motociclete Biciclete, Baschet, Fotbal Dropship

w154334

89.41lei

-22.38

111.79lei

-20 %

Produs nou

Caracteristici:

1. Design de afișare: masina mini pompa de aer caracteristici ecran mare digital cu LED display, buton inflației, rezistenta timp de până la 40 de minute, pur cilindru de cupru, durată lungă de viață, și se poate încărca 5 anvelope la un moment dat, care include inflația ridicată eficiență.

2. Design Compact: masina mini pompa de aer este mini și compact, ușor, ușor de transportat și depozitat, și acesta este un bun ajutor pentru auto-conducere de turism, activități în aer liber și viața de zi cu zi.

3. Design Multifunctional: mini pompa de aer poate fi folosit pentru monitorizare a presiunii în anvelope, pompa de aer, iluminat de noapte, permițându-vă să funcționeze în mod clar, fără lumină și cu lumină slabă.

4. Premium Material: masina mini pompa de aer cu caracteristici de înaltă calitate din PVC ignifug material, de înaltă precizie de monitorizare a presiunii în anvelope, super-puternic inflației capacitate, gamă largă de temperatură înaltă și joasă temperatura de lucru.

5. Aplicarea pe scară largă: masina mini pompa de aer este potrivit pentru automobile, biciclete, motociclete, bile, inele de inot, jucării gonflabile și alte jucării gonflabile.

Caietul de sarcini:

Nume: Mini Masina De Pompa De Aer

Material: PVC ignifug material

Culoare: negru

Parametri de încărcare: 12V / 7A (max)

De iluminat cu LED: 1 LED-uri de iluminat

Aer tuburi lungime: 240mm/9.45 (inclusiv duza aer)

Temperatura de depozitare: -20 ° C ~ 60 ° C

Temperatura de lucru: -10 ° C ~ 45 ° C

Unitate de presiune: PSI, BAR, KPA, kg / cm2

Continuă maximă timp de lucru: aproximativ 40 de minute

Presiune de umflare: max 70PSI

Greutate: 475g

Valoarea implicită a presiunii în anvelope în fiecare mod: baschet 0,6 kg / cm2, biciclete 2.1 kg / cm2, motocicleta 2.2 kg / cm2, auto 2,5 kg / cm2

Lista De Ambalare:

1 * Gazdă

1 * Masina Cablu De Încărcare

1 * Tubulatura De Aer

3 * Adaptor

Notă:

Nu utilizați produsul pentru utilitare, Rulote, camioane.

Etichete: 12v pompa de apa, snov anvelope motociclete, mini pompa de apa, masina pompa, noi arriv, airpump acvariu, mingea de baschet, machin pompa, digital anvelope pneumatice, bara led offroad

Înălțime Element 4cm
Tip De Element Pompe
Tip De Material PVC ignifug material
Articol Diametru 0cm
Tensiune 12V
Origine NC(de Origine)
Element De Lungime 15cm
Lățime Produs 6.1cm
Articol Greutate 500g
Numele Modelului Masina Mini Pompa De Aer
Nume De Brand Goxfaca

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare