22mm 24mm Black Impermeabile din Cauciuc Siliconic de Înlocuire Trupa Încheietura Ceas Curea cu Incuietoare Pliere Pentru Luminor PAM DIY Înlocui

w154139

39.82lei

-17.05

56.87lei

-29 %

Produs nou

Descriere:

Lungime curea : aproximativ 120+75mm

Material : Silicon

Culoare : Ca aceeași imagine

Latime curea : 22mm 24mm

Pachet : 1 buc Ceas Trupa+3Pc Arc bar +1 buc Instrument

Notă

1.Prietenii ruși să acorde o atenție: vă rugăm să completați destinatar modelului numele complet atunci când plasați comanda, din cauza politicii de Post rus de Birou, altfel probabil că nu poate primi coletul cu succes.

2. Va rugam sa ne ofere detaliate adresa, numărul de telefon și codul poștal, și asigurați-vă că acestea sunt corecte.Noi nu suntem responsabili pentru livrare nu a reușit cauzate de faptul că clientul nu furnizează corect destinatar de informații atunci când plasați comanda.

3.Dacă unele probleme pot duce la întârziere, vă rugăm să ne contactați pentru a prelungi termenul de livrare pentru tine.

Despre Fotografii

Toate imagini de produs, folosind fotografii reale, diferite tipuri de echipamente, în timp ce navigați va fi oprit de culoare, sper că puteți înțelege.

Feedback-ul

1.Feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa feedback-ul mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul sau serviciul nostru, vă mulțumesc foarte mult!!!!

2.Va oferim mereu cel mai mic preț pentru cele mai bune produse și servicii pentru tine.

3.Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi neutru(3 stele) sau negative(1-2 stele) feedback-ul.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și lăsa un cumpărături fericit starea de spirit de aici.Vă mulțumesc!

Etichete: luminor panerai, implementarea incuietoare 24mm, 22mm rezervor, pam ceas, 20mm curea de cauciuc, luminor, albastru curea nato, pam, fngeen ceas, pagani design pd 1639

Trupa Tip De Material Silicon
Incuietoare Tip Incuietoare Pliere
Numărul De Model AA383-fold Incuietoare
starea Nou fara eticheta
Nume De Brand wuxun
Trupa Lungime 195mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare