Oțel Mercur Gage Fir Plug Ecartament Dublu Filet Plug Gauge sau Coadă Conică Fir Plug Gauge Înaltă Calitate

w153952

26.89lei

-17.9

44.79lei

-39 %

Produs nou

Oțel Mercur Gage Fir Plug Ecartament Dublu Filet Plug Gauge sau Coadă Conică Fir Plug Gauge Înaltă Calitate

Caracteristici: 100% de brand nou și de înaltă calitate.Fir plug gauge este un instrument pentru a măsura corectitudinii filet interior dimensiune.Fir plug gauge sub 100mm este taper shank fir plug gauge.Fir plug calibru 100 mm mai sus este dublu filet plug gauge.Ușor de operat și de întreținut, supercor de performanță.

Caietul de sarcini:

Material: oțel de Rulment

Greutate: 14~221g/0.5~7.8 oz

Model: M1*0.25, M1.2*0.25, M1.6*0.35, M1.8*0.35, M2*0.4, M2.5*0.45, M3*0.5, M 4*0.7, M5*0.8, M6*1.0, M8*1.25, M10*1.5, M12*1.75, M 14*2.0 (Optional)

Inspecție și procesul de măsurare

1. În primul rând, foi curate și impurități trebuie să fie curățate înainte de fir plug gauge și măsurate fir sunt pozitive, atunci degetul mare și arătător roti ecartament inel, astfel încât firul în stare liberă poate fi determinată în funcție de lungime a firului, în caz contrar acesta nu va fi capabil de a determina.

2. După utilizarea de inspecție relevante și metrologice instituțiile de inspecție și metrologie calificat, atunci șurub plug gauge și măsurate fir pereche după, utilizați degetul mare și degetul arătător de rotație ecartament inel, filet lungime termen de 2 pas pentru a fi calificat, în caz contrar fi considerate a fi neconforme produs.

Lista De Pachete:

1* Fir Plug Gauge

Notă:

1. Înainte de utilizare: Fir plug gauge ar trebui să fie verificate și atestate de inspecție relevante și metrologice instituții înainte de a fi pus în producție utilizare a site-ului.

2. Utilizare: ar trebui să acorde o atenție la încercare fir de clasa de toleranțe și abateri cod și fir plug gauge mark clasa de toleranță la abatere de cod este același.

3. După firul plug gauge este terminat, curat și măsura parte de atașament ar trebui să fie curățate și depozitate în cantitatea specificată cutie.Site-ul de producție ar trebui să fie plasat în poziția de ambarcațiuni poziție fixă și lumină ușor, astfel încât să se prevină cucui și deteriora suprafața de măsurare.Este strict interzis de a forța filetul șurubului în fire ca instrumente de tăiere, pentru a evita uzura timpurie și en-sigur că exactitatea de măsurare instrumente.

Notă: vă Rugăm să rețineți că cele de tip nou si tip vechi de acest produs va fi trimis la întâmplare, și asigurați-vă că nu se va supăra înainte de a comanda.

Etichete: mingea barometru, mitutoyo screw gauge, jucarie roata de apă, centrul finder, big pitch gauge, unghii grosime ecartament, instrument de lemn, digital vigoare ecartament, Bolt Size, unghiul gabaritul mitra

Numărul De Model fir plug gauge
Nume De Brand VBESTLIFE
Origine NC(de Origine)
DIY Consumabile Prelucrarea lemnului

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare