Multi-funcțional Tur Birou pentru Laptop Cu Mouse Pad & Wrist Pad MacBook Tablet Suport pentru Laptop Cu Tableta Pix si Suport de Telefon

w15316

97.55lei

-36.08

133.63lei

-26 %

Produs nou

Puncte:

1、MULTIFUNCTIONAL POALĂ de BIROU - Acest tur de birou este construit cu un mediu prietenos panou de lemn și dual sustine perne pentru confort și sprijin.Acesta poate fi utilizat în timp ce culcat pe pat sau canapea sau în timp ce călătoresc.Se poate folosi ca un stand de laptop, locul de muncă, suport de lectură birou sau pentru orice situație ai putea avea nevoie de ea.

2、CONFORTABIL SI SIGUR DESIGN - încheietura mâinii pad oferă o poziție confortabilă pentru a plasa încheietura mâinii în timp ce, de asemenea, prevenirea computerul de la alunecarea.Mouse pad îmbunătățește eficiența de lucru.Dual pernuțe de bază este conform cu poala ta, oferind mai mult confort si mentine laptop-ul la un unghi confortabil.

3、Produs Hightlights - Vine cu Mouse Pad, Versatil, Titularul, Încheietura mâinii Pad, Dual Sustine Perne.

4、AJUTĂ la economisirea de SPAȚIU De birou laptop vine cu un suport comprimat, suport pentru pix și suport de telefon astfel încât să puteți avea totul într-un singur loc și ca urmare a salva spațiu.Puteți pune cu ușurință telefonul, pixul, comprimat în fanta prevăzută astfel încât să puteți monitoriza dispozitivele pentru toate mesajele primite/apeluri în timp ce lucrați la calculator sau citesc o carte.

5、UȘOR și PORTABIL - ne în poală birou titularul este extrem de usor si vine cu un mâner, care vă permite să convenabil să-l din loc in loc cu un singur deget.Ia-l în timp ce călătoresc, îndreptându-se spre prietenii acasă sau la muncă.

Multi-funcțional Tur Birou Laptop

Se încadrează în Dragoste cu Viață Simplă

Care suferă de dureri de genunchi sau picior de epuizare în timp ce culcat pe pat sau canapea pentru lectură și vizionarea de filme ?Vreau să găsesc ceva să se relaxeze și să se simtă mai confortabil ?

Acest tur de birou poate util pentru tine, acesta oferă o suprafață solidă pentru meserii, scris, citit, sau care lucrează în pat.S-ar putea folosi pentru orice situație ai putea avea nevoie de ea!

Repere De Produse:

1. Mouse Pad

Vine cu un mouse pad pentru utilizatorii de computere care prefera.Nostru de piele, mouse pad-ul funcționează excelent și îmbunătățește eficiența de lucru.

2. Versatil Titular

Vine cu un suport comprimat, suport pentru pix și suport de telefon care vă ajută pentru a economisi spațiu.Puteți monitoriza dispozitivele pentru mesaje/apeluri în timp ce lucrați la calculator sau de studiu pentru examene.

3. Wrist Pad

Vine cu un wrist pad, care vă oferă mai mult confort în timp ce de lucru.Încheietura mâinii pad, de asemenea, vine cu un anti-derapare șicane care previne laptop de la alunecarea si obtinerea deteriorate.

4. Dual Sustine Perne

Vine cu dual sustine perne, care sunt conforme cu poala ta, oferind mai mult confort și stabilitate, în timp ce păstrarea laptop-ul la un unghi confortabil.

Caietul de sarcini:

Culoare: Lemn De Culoare Deschisă Cereale

Dimensiuni : 21.5* 14.5 cm (L x W)

Material : Lemn (Platforma)+ Spuma (Perna)+ Plastic (Slot)

Pachetul Include: 1 Poală De Birou

1) Vom accepta Alipay , West Union , TT .Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW .

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL .

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE .NU există EXCEPȚII !Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată , la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

Etichete: mouse pad roz, mat mouse-ul, joc mouse-pad, mouse-ul creion, gamer mause pad, titularul de telefon, stand pliabil, macbook mouse-ul fără fir, suport laptop telefon, curbat poală de birou

Type3 cu Tableta Pix si Suport de Telefon
Picătură de transport maritim Suport
Utilizarea birou
Magnetic No
Type2 MacBook Tableta Stand De Laptop
Numărul De Model -
Nume De Brand Rondaful
Incarcator No
type1 Wrist Pad pentru Notebook
Material Lemn
Compatibil Marca Universal
Tip Poală de Birou Construit în Mouse-Pad
Are Difuzor No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare