5 Bucăți de Oglindă Placi Ceramice de Sticlă Gaura de Foraj Biți Set de Lance 3.5 mm, 4.2 mm, 6mm 8mm 10mm burghie Kit

w152322

46.54lei

-19.93

66.47lei

-29 %

Produs nou

5 Bucăți de Oglindă Placi Ceramice de Sticlă Gaura de Foraj Biți Set de Lance 3.5 mm, 4.2 mm, 6mm 8mm 10mm burghie Kit

Mare pentru placi ceramice / oglindă /sticlă etc. Nu va produce tremor fenomen.Nevoie de Răcire și lubrifiere atunci când se utilizează exerciții.

Caietul de sarcini

- Material: YG8 Aliaj Sfat & 45# Oțel Carbon - Foraj Diamter: 3.5 mm, 4.2 mm, 6mm, 8mm, 10mm

Mai Multe Detalii

Pachet

Cerere

- Se potrivesc pentru lemn, metal, sticla, placi ceramice de foraj

FAQ

Transport Termenii: 1) Elementele vor fi livrate în termen de 1~3 zile lucrătoare.Acorde o atenție, vă rog, suntem în imposibilitatea de a lua nici o responsabilitate pentru orice vamale întârziere sau fiscale. 2) spune-mi te Rog adresa ta de curent după plata în termen de 1~2 zile; în caz contrar, ne va livra elementul bazat pe Escrow adresa, astfel încât asigurați-vă că acesta este corect. 3) Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.În mod normal, durează 20~50 de zile lucrătoare pentru sosirea prin Poștă înregistrată Air Mail, și durează 3~10 zile lucrătoare de Express. 4) cele Mai multe din numărul de urmărire, puteți urmări în www.17track.net. 5) Uneori, ar fi mai mult din cauza vremii nefavorabile, o pierdere de timp într-vămuire.Astfel, vă rog, așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de 30 de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.Se întoarce și de Rambursare: 1) Când primiți un produs care a fost cumpărat și plătit pentru la magazinul nostru, și veți găsi că nu este descris sau este de o calitate scăzută, ne poti contacta pentru a rezolva aceste probleme. 2) puteți depune cererile de rambursare de până la 15 zile după ce comanda a fost finalizată prin deschiderea unui litigiu în pagina cu detaliile comenzii. 3) Dacă ești de acord cu noi pentru a returna produsul, vă rugăm să verificați cu noi pe informații de transport maritim. 4) O notificare va fi trimis la tine după ce elementul întors este primit și o altă dată de rambursare/schimb au fost prelucrate.Feedback: 1) Feedback-ul Dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva secunde pentru a lăsa un feedback mare, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru, vă mulțumesc atât de mult! 2) va oferim mereu cele mai bune servicii pentru tine.Contactați-Ne: 1) Dacă aveți orice întrebări sau nevoie de orice ajutor, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați! 2) Vom încerca să răspundă cât mai repede posibil.dar vă rog permiteți-întârziere de răspuns pentru afaceri non-timp.vom fi bucuroși să răspundă la orice întrebare ați putea avea deci vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.

Etichete: mini capul de foraj, 2 placi de gaura, perforator 7mm, grava set, pix cu înlocuibile, lavie brățară, 500w burghiu, 6 mm burghiu, 47mm burghiu, mare cap de găurit

Utilizarea Alte
Material Carbură de
Lungime 59-60mm
Numărul De Model Sticlă Burghie
Nume De Brand CONQROC
DIY Consumabile Tigla
Tip GlassDrill Pic

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare