APEXEL 3 in 1 Clip aparat de Fotografiat Telefon Mobil lentile Fisheye + super Wide Angle +super Macro Lentilă pentru iPhone 6 7 Samsung Xiaomi SJ3

w152267

26.44lei

-26.4

52.84lei

-49 %

Produs nou

APEXEL New Sosire 3 in 1 lentilă aparat de fotografiat telefon kit universal obiectiv fisheye+unghi larg și obiectiv macro pentru android ios smartphone SJ3

Caietul de sarcini (Fisheye): Unghi: 230degree Construcție Obiectiv: 3 elemente in 3 grupuri de Max Diametru: 30mm Lungime: 16mm Caietul de sarcini (Obiectiv superangular): Mărire: 0.36 x Construcție Obiectiv: 2 elemente in 2 grupuri de Max Diametru: 33mm Lungime: 10mm Caietul de sarcini (Marco Obiectiv): Magnificare: 15X Construcție Obiectiv: 1 element 1 grup Max Diametru: 28 mm Lungime: 7mm împușcat distanță este între 10~23mm vă Rugăm să Rețineți : lumina blițului va fi blocat atunci când obiectivul este în uz Compatibil cu: cele mai multe telefoane mobile

Pachetul Include:

1 x unghi larg+obiectiv macro

1 x obiectiv Fisheye

1 x Universal clip

2 x capac Obiectiv

1 x pânză de curățare

1 x manual de utilizare

1 x husa neagra

1 x cutie de vânzare cu amănuntul

230 grad Obiectiv Fisheye --- Denaturează imaginea pentru a crea un efect artistic pentru extrem de largă vedere panoramică de până la 230 de grade.

0.36 xWide Obiectiv cu Unghi ---vă permite să capturați mai mult peisaj decât în mod normal, acesta este mare pentru peisaje urbane mari și fotografii de grup.

15x Macro Lens ---vă permite să se concentreze dvs. de telefon în termen de 1,5-3cm de ce te fotografiezi, să ia lucrurile mici detalii, cum ar fi flori, monede și insecte etc.

Notă: obiectiv cu unghi larg și obiectiv macro sunt înșurubate împreună, puteți deșurubați-l pentru a obține obiectiv macro.

Pachetul include:

Î: acest obiectiv se potrivesc pe telefonul meu?

A: Da!Lentilele noastre sunt compatibile cu toate iphone, ipod-uri, ipad-uri, Androizi ...practic fiecare smartphone de pe piață.

Q: Are clip se pierde după un timp?

O: nu, nu este liber, două șuruburi face atât de ferm și moale de cauciuc în interiorul puteți proteja telefonul de la zgârieturi.

Q: Pot folosi acest obiectiv cu un caz de pe telefonul meu?

A: se poate!Atâta timp cât acest caz are o mare deschidere suficient în jurul camerei.Dacă deschiderea este foarte mic, se mai poate lucra, dar poate sunt umbre negre.Mai gros cazuri poate provoca o ușoară scurgeri de lumină.Așa că am sugera mai bine ai lua pe caz când utilizați obiectivul, care este util pentru a obține fotografii mai bune.

Q: Are lentila de lucru pentru front camera?

O: Da, are, de asemenea, funcționează pentru video, facetime.

Etichete: telefoane aparat de fotografiat lentilă, macro, mare obiectiv cu unghi larg, macro ring, roșu anamorfic, adaugă telefon lentile, lentile, agptek iphone obiectiv, APEXEL, 60x zoom

Origine NC(de Origine)
Numărul De Model APL-SJ3
culoare negru
Compatibil Marca palma
Nume De Brand APEXEL
Forma Oval
Ambalare Cu Cutie De Vânzare Cu Amănuntul
Material Cea mai bună calitate optică de sticlă
Telefon Tip Camera Unghi Larg De Len
Compatibil iPhone6/HTC/Samsung și altele telefon mobil
Produs Clip 3 in1 Fisheye+cu unghi larg+obiectiv macro

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare