1buc Tip rulou Pliabil Haine Cuier Prosoape Raft în Picioare Îmbrăcăminte Raft Organizator Cu suspendare Pentru Haine

w152257

89.74lei

-13.42

103.16lei

-13 %

Produs nou

Descriere:

Noastre de îmbrăcăminte rack este un simplu cuier de haine, arata la modă și moderne.Ai putea atârna de multe haine pe ea, și, de asemenea, ar putea pune haine sau prosoape categoric pe ea.Este ușor de instalat folosind doar câteva minute, și poate fi pliat pentru a economisi spațiu în casa ta.Cele patru role de design este pentru deplasarea cu ușurință și de economisire mult eforturile.Cu excepția pentru agățat haine, genti sau alte accesorii ar putea fi agățată pe partea de sus agățat în cârlig.Acesta a profitat de o calitate excelentă, manopera rafinat și puternic de stabilitate, se va ține în picioare chiar sub vânt puternic.O astfel de frumos și practic de îmbrăcăminte de haine, ești în valoare de ea pentru familia ta!

Caracteristici: stâlpii și barele sunt fabricate din otel, fixa cu cleme și cârlige suspendate sunt realizate din plastic de înaltă calitate material, acestea sunt toate prietenos cu mediul, siguranța și durabil de a utiliza.Tip podea cu role design pentru convenabil mișcându-se în dormitor, living sau balcon, acesta vă va ajuta să economisi mult eforturile.Forma de top agățat cârlige este comod si practic pentru agățat haine și genți.Având mai multe suporturi suspendate, ai putea atârna de multe haine sau prosoape pe ea, cu excepția pentru agățat haine, de asemenea, ai putea pune haine și prosoape categoric pe raft.Este pliabil, atunci când nu trebuie să utilizați, se poate plia pentru a economisi mai mult spațiu în casa ta.Între timp, este foarte ușor de instalat, atunci când aveți nevoie de ea din nou, ai putea instala doar pentru câteva minute.Și, de asemenea, puteți regla cantitatea de rafturi de care ai nevoie.Și are avantajul de manopera rafinat și puternic de stabilitate, s-ar putea deține mai mult de haine și nu se încadrează în jos sub vânt puternic.

Caietul de sarcini:

Stare: 100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate

Material: Otel + Plastic

Culoare: Arată ca imagine

Capacitate: în jur de 35 kg

Top Lățime: Aprox. 125cm / 49.2 inch (Inclusiv cârlige)

Lățimea Bazei: Cca. 75,5 cm / 29.7 inch

Înălțime Totală : Aprox. 176.7 cm / 69.6 inch (Afișat Ca Imagine)

Greutate Pachet: Aprox. 3.85 kg

Pachetul Inclus:

1 x Îmbrăcăminte Rack

Vă Rugăm Să Rețineți:

1. Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza măsurare manual,deoarece hârtia ghirlanda este cusut de mână.Vă mulțumim pentru înțelegere.

2. Monitoarele nu sunt calibrate fel, elementul de culoare afișate în fotografii poate fi arată ușor diferit de obiectul real.Vă rugăm să luați cea reală ca standard.

(1) acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

(2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

(3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

De obicei, elementul dvs. vor fi livrate in 1-5 zile lucratoare de la comanda si plata confirmat, și logistice informații vor fi actualizate într-o săptămână.Cu toate acestea, uneori, coletul poate fi întârziată de o serie de factori, cum ar fi cele de transport, de vacanță, și zona de la distanță.Notă :Aceste cod poștal aparțin zonă de la distanță,nu putem trimis coletul.Înainte de a plasa comanda,vă rugăm să asigurați-vă că a ta nu este în aceste masă

Servicii

Feedback-ul este foarte important pentru noi, înainte de a ne da feedback-ul negativ sau de a deschide un litigiu, astfel încât să putem rezolva în mod satisfăcător problema ta.

Etichete: covor camera copii, metall magic cuier de haine, girafa prosop, cuier de călătorie, pânză de cal, pânză rack, transparent trage organizator, cuier stativ, motocicleta stand cu role, uscat rufe

Origine NC(de Origine)
Tip De Instalare În picioare
Material Din Oțel Inoxidabil
Nume De Brand TOPINCN

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare