Praf Perie Retractabil Decalaj Aspirator De Praf Din Microfibra Parte Duster Detașabil Bucătărie Acasă Decalaj Perie De Praf Matura

w151708

19.20lei

-23.43

42.63lei

-54 %

Produs nou

Caracteristici

100% de Brand nou!

Noptiera perie de praf mâner lung matura, mop curat de praf de uz casnic pat decalaj de jos praf de curățare blană de păr zdrobitoare praf magic din microfibră duster.

Umanizat gratuit de îndoire și de îndepărtat.Mânerul este retractabil și microfibră zona poate fi îndoit, convenabil pentru tine pentru a curăța diferite locuri!Microfibră pene tehnologia poate de repede capcana de praf, murdărie, și alergeni, astfel încât să puteți curăța fără efort!

Diferența duster poate ajunge cu ușurință în fante, colțuri și pozițiile care sunt dificil de curățat sau nu pot fi curățate în mod normal.Agățat gaura de design pentru ușor de magazin.

Ușor de curățat.Puteți curăța extensibila duster eliminarea de apă direct, apoi stoarce-l și de a face fibra perie pentru a fi naturale pufos!

De bună calitate.Cârpe de praf cu mânere sunt puternice, microfibra șters praful nu va pierde parul si poate fi folosit de mai mulți ani.

Aceste perii de podele sunt potrivite pentru utilizarea în bucătării, băi, facilități de spălătorie, și garaje.Poate fi folosit pentru a curăța podele, gresie, faianta, grupuri sanitare, covoare, mochete, tapiterii, blaturi, cazi de baie și stovetops.

Caietul de sarcini

Tip: praf de uz Casnic curat

Material: PP+aliaj de Aluminiu tija + cârpă din microfibră acoperi

Culoare: Ca imagini arată

Praf de Bord: Despre 8x55.5cm/3.1x21.8"

Cârpă Din Microfibră De Acoperire: Aproximativ 8.5x45.5cm/3.3x17.9"

Tija de aluminiu Reglabil Lungime: Aproximativ 54.8~95.8 cm/21.5~37.7"

Atentia

Vă rugăm să permiteți-dimensiuni mici abateri din cauza omului de măsurare.!

Ca urmare a efectului de lumină și luminozității, pot exista mici diferențe între tonul de culoare de fotografie și elementul real!

Pachetul Inclus

1 x Praf de Bord

1 x Tija de Aluminiu

1/4/6 x Cârpă din Microfibră Acoperă

Etichete: renault duster, dustclear electric spin duster, praf de demontare perii, dupont mină de pix, curat de praf, automat microfibra duster, electric spin duster, mare aspirator de praf pene, perie de praf mături, decor acasă

Tip Praf de uz casnic curat
Tija De Aluminiu Lungime Reglabilă Despre 54.8~95.8 cm/21.5~37.7"
culoare Ca Imagini Arată
Duster Material Cap Microfibra
Origine NC(de Origine)
Praf De Bord Despre 8x55.5cm/3.1x21.8"
Cârpă Din Microfibră Acoperi 8.5x45.5cm/3.3x17.9"
Material PP+aliaj de Aluminiu tija + cârpă din microfibră acoperi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare