CCMT de Cotitură instrument CCMT0602 CCMT09T3 CCMT060204 CCMT09T304 introduce HQ EF și SCLC instrument de rod pentru hard și soft din oțel inoxidabil

w151661

17.78lei

-0.53

18.31lei

-2 %

Produs nou

Stimați clienți, vă urez bun venit la magazinul nostru, vă vom oferi cele mai bune servicii si va doresc un cumpărături fericit.

Caietul de sarcini

Nume produs: CCMT0602/09T304-EF/HQ Romb introduce Nume de Brand: MAIAM Model: CCMT0602/09T304 Cantitate: 1buc/5pcs/10buc(o cutie) Domeniu de aplicare: cutter bar(SCLCR2020...) Condiții De Lucru: Continuu / Lumina Întreruptă / Întrerupt Prelucrare material: forjare materiale,oțel obișnuit,hard si soft stee inox (Notă: 1buc reprezintă 1 introduce(lama), iar o cutie este 10buc.)

Caracteristici

Intermitentă Chip de rupere semifinishing, rezistenta la abraziune.Aduse din import de tehnologie, cu duritate mai mare, mai clare margine de tăiere și durată de viață mai lungă.

Cum de a alege un instrument de suport(cuțit tija)?

Dacă nu știți care titularul instrument(cuțit tija) de a alege, vă rugăm să consultați imaginea de mai jos pentru a ghida rapid.

Despre NOI

1. Scopul nostru: inovare și dezvoltare, calitate stabilă și orientate spre servicii. 2. Foarte stricte privind calitatea produselor pentru a asigura o calitate stabilă. 3. Vom accepta alegerea de vânzare cu amănuntul, cu ridicata și metode de transport.Atunci când alegeți-ne, ne va sluji din toată inima.

Despre livrare

Garantam livrare în termen de 72 de ore de la plată.Ora de sosire depinde de destinație și de alți factori, de obicei, necesită 10-30 de zile de la poștă (www.videoprint.ro standard de transport, epacket, China Post air mail, etc.).Parcele de obicei nu au probleme vamale cu poșta obișnuită.Dacă ați cumpărat bunuri de valoare ridicată și alege expres transport (DHL, EMS Armex, etc.), pot exista tarife care ar trebui să fie plătite de către cumpărător din cauza politici diferite în diferite țări.Notă: vă Rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plasarea comenzii.Odată ce bunurile sunt expediate, nu putem schimba adresa.

Despre post-vânzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vom accepta un înlocuitor și rambursare în cazul în care produsul nu este utilizat sau deteriorat.Vom accepta restituiri sau rambursări parțiale dacă produsul are probleme de calitate.Vă rugăm să ne contactați și să se întoarcă elementul înainte de a apare o disputa.

FAQ

Q : Cum de a urmări livrare expres?O : Urmăriți-l prin intermediul link-ul următor : www.17track.net sau global.cainiao.com Q : Cum fac rost de un mai mic pret en-gros?O : Dacă aveți nevoie de un număr mare de produse, puteti plasa o pentru neremunerată.Apoi, încercați să contactați-ne pentru a discuta detaliile.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, serviciul nostru clienți vă va găsi și de a răspunde la întrebări în timp.

Etichete: ccmt09t304 vp15tf, ego-ul cutite de strung, aluminiu introduce ccmt, s16q sclcr09, dcmt11t304, dcmt, mgmn300 m, cutter ccmt0602, ccmt, bijuterii din oțel inoxidabil

Material Greu De Aliaj
Nume De Brand MAIAM
Numărul De Model Instrumentul De Cotitură
Cantitatea 1BUC/5PCS/10BUC(o cutie)
Prelucrare material forjare materiale,oțel obișnuit,hard si soft inoxidabil stee
Duritate mare
Utilizare De Cotitură Externe Instrument
Acoperire Alte
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare