Buytoes 500gram roșu Culoare violet Cosmetice Mica Perla Pigment Praf Praf pentru Unghii DIY Arta poloneză și Machiaj fard de Ochi,săpun DIY

w151391

105.72lei

Produs nou

descriere produs: pigmenți Perlate sunt pigmenți naturali care produc metalice, perle, care sunt acoperite cu oxizi de metal și poate reproduce superba si culoarea de perle naturale, scoici, corali și metale.Micro-transparent, plat, cum ar fi puncte, bazându-se pe lumina refracție, reflexie, transmisie spectacol de culoare și lumină.Pigmenți perlate sunt non-toxice, rezistente la temperaturi ridicate, rezistent la lumina, acid și alcaline, non-combustie spontană, non-ardere, non-conductoare, non-conductoare, se pot întâlni vopsea, plastic, cerneală, piele, imprimare si vopsire, cauciuc, hartie, cosmetica si alte industrii, Astfel că apariția acestor industrii mai strălucitoare și luminoase, Guangruzhirei.Pigmenți perlate sunt amestecate cu cele mai multe materiale transparente, mai frumos perla luciu pot fi produse, de asemenea, poate fi amestecat cu transparent pigmenți sau coloranți pentru a obține nuanța corespunzătoare, dar ar trebui să evite utilizarea de opac ingrediente sau puternic de vopsea , cum ar fi dioxid de titan, oxid de fier și alți pigmenți, astfel încât să nu afecteze efectul de perla.Culoarea serie de pigmenți perlate pot fi produse în funcție de culoarea de diferite perla luciu.Pigmenți perlate sunt non-metalic funcțional de mediu pigmenți, 100% pulbere uscată de aprovizionare, ușor să se disperseze uniform.În funcție de dimensiunea de dimensiunea particulelor și există multe produse diferite, în timp ce dimensiunea de dimensiunea poate afecta luciu perlat, mare luciu sidefiu mai pâlpâie, mai inchisa acoperire, de dimensiuni mici din satin soft luciu, și o acoperire mai bună forță de Utilizare:

Strat de Pigment, lac de unghii(unghii arta) , c osmetic material , asigurați-up ,săpun, imprimare, publicitate

plăci,semne de securitate,bariere de trafic, Plastic si Cauciuc de Pigment din Piele,Pigmenți,lac de Unghii,

Pictura Meserii,

Rășină, bijuterii, Ștanțare ,Scrapbooking, parcare subterana, sala de decor,

decor arhitectural, unelte de pescuit, etc. nevoie de culori luminoase domenii de aplicare și așa mai departe

greutate:500g/lot(o culoare)

ambalaj:punga de plastic

Transport:

1. Toate elementele ar fi dublu inspectate înainte de expediere.Să fie garantat în stare de brand nou și de a lucra perfect...

2. Toate elementele vor fi livrate în termen specificat timpul de prelucrare, de la primirea de plată(cu excepția sâmbăta,duminica și de Sărbători).

3. Inainte de a comanda,vă Rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Elementele sunt expediate numai după ce plata este confirmat prin Escrow.Dacă aveți nevoie de ajutor selectând un mod rapid și de încredere companie de transport maritim, vă rugăm să ne contactați direct, iar noi vom face tot posibilul pentru a ajuta.

4. Din motive de securitate, dacă aveți nevoie de a schimba adresa de livrare ,va rugam sa ne sfatuiesc ca atunci cand faci comanda inainte de livrare.

5. Pentru sistemul implicit, ordinea ar fi expediate prin Malaysia Post Air Mail, va dura între 15 și 39 de zile pentru livrare.(Noi nu va fi responsabil cu întârziere neașteptată personalizat, cum ar fi procesul, starea vremii, etc...).

6. Vom enumera numărul de urmărire de pe www.videoprint.ro după livrare, atunci puteți vizita corespunzătoare-ul transportatorului de urmărire on-line de informații.(17 tracking-ul)

Memento Cald:

1. Noi nu suntem responsabili pentru orice adresa gresita sau nelivrată.

2. Pentru tranzacțiile internaționale, poate fi, de asemenea, responsabil pentru taxele, impozitele și vămuire taxele cerute de legile țării(desigur, vom încerca noastre cele mai bune pentru a declara o cantitate mică pentru tine, în scopul de a evita aceste costuri).

3. Atunci când îl primiți, am sincer sper că vă va place și să aprecieze nostru de servicii pentru clienți.Dacă sunteți mulțumit, am sincer sper că puteți să ne lăsați un comentariu pozitiv și de 5 stele.

4.Dacă ai ceva să te simți nemulțumit, am hightly aprecia că poți lua legătura cu noi înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele cat mai repede posibil!

Garanție De Returnare:

1. Dacă găsiți orice defect în produsele noastre, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea produsului.

2. Dacă elementele sunt rupte, atunci când le-ai primit, te rog ia-o fotografie și trimite link-ul de www.videoprint.ro vanzare detalii ,va vom trimite la tine un alt gratuit, sau de a reveni înapoi la bani.

3. Cumpărătorul va fi responsabil pentru toate costurile de livrare, asigurare, și taxele de manipulare (unde este cazul), atunci când se întorc la elementele de schimb.Taxele de transport si manipulare nu vor fi creditate.

Etichete: mica naturale pulbere, vopsea de săpun, culoarea mica, pudră de mică de săpun, pudră de mică pentru machiaj, chit de cauciuc, mica, mica set, diy pulbere, lichid mica

Numărul De Model RR500
NET WT 500G
Material Perla Pulbere
Nume De Brand buytoes
Tip De Element Sclipici Unghii
Cantitatea 1Bag

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare