Familie Montate de Imprimare 3D DIY Design Personalizat Copii Hanorace Propria Imagine/Foto/Steaua/Cantareata/Anime Boy Fata de Topuri Casual T457

w151066

97.30lei

-37.84

135.14lei

-28 %

Produs nou

Bine ati venit la magazinul meu

Familie Montate de Imprimare 3D DIY Design Personalizat Copii Hanorace Propria Imagine/Foto/Steaua/Cantareata/Anime Boy Fata de Topuri Casual

Dragă prietene, sunt doar câteva dintre sfaturi inainte de a comanda de la acest magazin, vă rugăm să citiți cu atenție DIY personalizare: Stimati clienti trimite imagini de înaltă definiție 1000*1000 sau mai mult.Noi de design pentru clienții noștri.

DIMENSIUNE: produsul Nostru este dimensiunea Asia!Nu NE / Euro dimensiune !!Vă rugăm să alegeți 1-2 dimensiune mai Mare!Produsele noastre sunt de îmbrăcăminte pentru copii.Adulți, vă rugăm să fiți atenți la comanda.Multumesc.

Culoare: așa Cum se arată în fotografie (Real element va arata la fel ca imagine, cu toate acestea, pot exista mici variații în culori din cauza la efect de iluminare din imagine, sau a ofertantului monitor setare)

Material Notă: Toate produsele noastre sunt realizate din Poliester si Spandex,(90%Poliester,10%Spandex).Nu de bumbac.deci, sper că puteți înțelege.

Model de Notă: imaginea este imprimată pe ambele părți, de Obicei, partea din spate este la fel ca cea de față.Interiorul produsului este de culoare albă.Dropshipping: Suntem factory outlet,sprijin și picătură de transport maritim.Dacă aveți nevoie pentru a revinde produsele noastre, vă putem oferi poze fara watermark.daca veti cumpara mai multe bucati,putem oferi un pret mai bun,orice întrebare contactați cu noi.

Transport:

1. Elementele vor fi livrate în termen de 1-3 zile lucrătoare după ce vom verifica plata.Vă rog să mă anunțați în termen de 1-2 zile adresa este corectă.

2. Înainte de a comanda vă rugăm să ne contactați pentru a confirma preferat metoda de expediere.Vom livra produse prin China Post Airmail,EMS,DHL.În mod normal, Exprima de transport maritim metodă ca EMS,DHL, de obicei, durează 5-7 zile lucrătoare.China Post, de obicei, durează 10-25 zile lucrătoare.

3. Datorită complexității international logistics,o pierdere de timp în clearance-ul vamale,Astfel vă rugăm să așteptați cu răbdare atunci când nu primi produsul la timp.Dacă nu primiți produsul în termen de treizeci de zile, vă rugăm să ne contactați, și apoi mă va ajuta să-l urmăriți.Serviciul nostru:

1. Noi oferim produse de înaltă calitate.

2. Dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail la noi, va vom oferi cel mai bun pret!

3. Vă rugăm să asigurați-vă că numele dvs., adresa, cod postal, etc., corecte și complete.

4. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele și a face să vă mulțumiți.Vă mulțumesc pentru a contacta gamesalor!

5. Dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ne dea feedback-ul pozitiv.Fi sigur că va face același lucru.

RM14155112699943737

Etichete: fox print, logo-ul pin, XINGYI STELE, decor stele, insigna ponei, fox acuarelă, anime badg, LS03, badg, elementele de transport gratuit în india

Origine NC(de Origine)
Numele Departamentului Mama/Tata/Copil
Tip 1 Familie montate
Tip De Element Hanorace
Model Tip Print
Lungime maneca(cm) Plin
DIY Stimați clienți trimite imagini de înaltă definiție 1000*1000 sau mai mult. Ne-am des
Stil 1 Băieți fete sport
Stil Casual
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tip Copii Hanorace
Stil 2 Îmbrăcăminte pentru copii de moda casual hanorace
Material Spandex

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare