ER8 ER11 ER16 ER20 arbore motor suport instrument c10 c16 c20 c25 er8a er11a er16a er16m er20a er20m 3.175 mm 4 mm 5 mm 12 mm 14 mm 18 mm tijă

w150786

21.56lei

Produs nou

Stimați clienți, vă urez bun venit la magazinul nostru, va vom oferi cele mai bune servicii, vă doresc un cumpărături fericit.

Parametrii de produse

Material: 40crmnti diametru Exterior: 16mm Precizie: 0,005 mm, Instalarea trebuie să se încălzească gauri in suport instrument!

Caracteristici produs și fotografii

Coada gaura este de 0,02 mm mai mică decât cea reală.Este nevoie de 300°~400° înaltă frecvență de încălzire timpul de asamblare.Principiul de dilatare termică și frig contracție se va extinde gaura.Axul va fi plasat în el, firul de sus va fi blocat, și cuțitul maneca va fi complet fix după răcire.De exemplu: motor ax 10mm, coadă diametru gaura 9.98 mm, nevoie de înaltă frecvență instalație de încălzire.

Despre companie

1. Suntem un profesionist producător de mașini-unelte și accesorii, dedicat spiritului de dezvoltare inovatoare și servicii mai bune pentru clienți. 2. Produsele noastre sunt strict verificate și de calitate este foarte stabil. 3.Vom accepta alegerea de vânzare cu amănuntul, cu ridicata și modul de transport.Atunci când alegeți-ne, ne va sluji din toată inima.Certificarea noastră și în mediul de producție sunt după cum urmează:

Despre livrare

Garantam livrare în termen de 24 de ore de la plată.Ora de sosire depinde de destinație și de alți factori, de obicei, necesită 10-30 de zile de la poștă (www.videoprint.ro standard de transport, epacket, China Post air mail, etc.).Parcele de obicei nu au probleme vamale cu poșta obișnuită.Dacă ați cumpărat bunuri de valoare ridicată și alege expres transport (DHL, EMS Armex, etc.), pot exista tarife care ar trebui să fie plătite de către cumpărător din cauza politici diferite în diferite țări.Notă: vă Rugăm să confirmați adresa dvs. înainte de plasarea comenzii.Odată ce bunurile sunt expediate, nu putem schimba adresa.

Despre post-vânzare

Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile, vom accepta înlocuirea și rambursare.Vom accepta rambursări sau restituiri parțiale, dacă mărfurile au probleme de calitate.Vă rugăm să ne contactați și să se întoarcă elementul înainte de a disputa începe

FAQ

Q : Cum de a urmări livrare expres?O : Urmăriți-l prin intermediul link-ul următor : www.17track.net Q : Cum pot plasa o comanda mare la un preț mai mic?O : Dacă ai nevoie de o comanda mare, puteți plasa o pentru neremunerată.Apoi, încercați să contactați-ne pentru a discuta detaliile.Q : ce se întâmplă dacă nu ai ce-ți dorești sau să-l personaliza?O : contact 24H magazin pentru consultare și trimite informații relevante de la magazin.Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, serviciul nostru clienți vă va găsi și de a răspunde la întrebări în timp.

Etichete: unelte de frezat metale, pensete er20, tija pește, collet er11, 3 tijă zbura, Collet, collet er16, clip er 20, er20 nuci, chuck er8

Numărul De Model ER11 ER16 arbore Motor bara de instrumente
Nume De Brand NoEnName_Null
Origine NC(de Origine)
Cerere Freze

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare