Carenaj Aripa fata kituri (A)+(B) Pentru MV Agusta Brutale 800 2016+ Plin Fibra de Carbon, Accesorii pentru Motociclete Simplu Țese Lucios

w150717

676.57lei

-92.26

768.83lei

-12 %

Produs nou

Model/ Serie

Produs Pentru: MV Agusta Brutale 800 2016+ (A)+(B) Aripa Fata Carenaj kituri

Descriere

Facut Cu Autentic 3K Fibra de Carbon Preimpregnate De Brand Nou UV Strat Protector Finisaj Lucios Autoclava Procesul De Vindecare 2x2 Diagonal Tese Materiale pentru Instalare Legătură Permanentă - Lichid Adeziv Epoxidic (Nu Sunt Incluse) Acestea sunt lucrate manual aftermarket piese din fibra de carbon.Unele ajustări pot fi necesare pentru buna montării.

Personalizat

Dacă personalizate produse sunt necesare, personalizarea produsului ciclu dureaza 25-45 de zile.

Simplu Țese Lucios

Notă

Taxe de Import,impozite și taxe nu sunt include în elementul de preț sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus/nu le confunda suplimentare taxa de transport maritim.

Client Service

1.Pre-vânzare de servicii: Orice întrebări despre produsele și serviciile vor fi preluate de către specialiștii noștri. 2.După-vânzare serveice: (1) Avem personal pentru a urmări informațiile de logistică de fiecare marfă și de a rezolva probleme care pot apărea în logistică internațională de transport în timp util. (2) După primirea mărfurilor, dacă există orice probleme de instalare, puteți contacta serviciul nostru pentru clienți de personal, ne va ghida pentru a instala.

Etichete: parte mv agusta dragster, carbon rsv4, fibra de carbon mănuși motocicletele, mv agusta dragster autocolante, capac combustibile din fibra de carbon motocicleta, fibra de carbon caz moto, aprilia carbon, roșu fibra de carbon roți de motocicletă, rsv4, mv 800 dragster

Pentru care marca MV
Origine NC(de Origine)
Turnare Carbonfiber
Nume De Brand ROTOBOX
COD HS 87141000.90
Vopsit No
Tip De Material Fibra De Carbon

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare