Tampoane pentru urechi Pentru Sony MDR ZX220BT Căști Tampoanele de Înlocuire Cască Ureche Pad din Piele PU

w15052

19.93lei

-0.41

20.34lei

-2 %

Produs nou

Descriere: 1. Material: Încrețită material (Piele) 2. Umplutura: Burete spuma 3. Culoare: Negru/Alb/Roz/Albastru 4. Compatibil cu Sony MDR ZX220BT 5. Nu e original, Dar de bună calitate 6. O pereche de tampoane pentru urechi(2 buc) Aveți orice întrebare, vă rugăm să ne-a contat.

Cât de necesare sunt urechi tampoane de înlocuire? 1. Problema veche ureche tampoane de imbatranire.trebuie să înlocuiți tampoane pentru urechi regualrly pentru a asigura bucura de muzică. 2. Nivelul de confort: noi tampoane pentru urechi vă va oferi sentiment bun pentru a vă bucura de muzică.ai ureche inima atunci când purta înainte? 3. Anulare a zgomotului de nivel.noi tampoane pentru urechi vă va oferi o nouă experiență.

FAQ

Q1: Ce înseamnă prețul include?A1: Numai prețul produsului și o parte a exprima taxă.

Q2: Când va mărfurile fi trimis după ce ordinul este plasat?A2: în mod Normal 2-5 zile lucratoare.

T3: ai accepta drop-shipping model?A3: Da.Când plasați o comandă, vă rugăm să lăsați un mesaj pentru a ne anunța că ești dropshipper, și vom elimina eticheta noastre "YHcouldin" de brand.

Etichete: wh 1000xm2, cap mobilelor gamer, mdr-xb950bt, kotion tampoane pentru urechi, mi tampoanele de înlocuire, 40 mm pentru căști difuzor, mdr, mdr-xb950bt cablu, bentita cu cască, ear pad pentru căști

Dimensiune standard
Tip De Element Tampoane Pentru Urechi
Material Alte
Numărul De Model Tampoanele
Nume De Brand Urechea Cuprinde
Pachet Da
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare