Bine Sănătos Pernă pentru Gât pentru călătoria cu Avionul Fibre de Bambus Memorie Spuma de Perna în Formă de U pentru Adulți Călătorie

w150390

47.15lei

-20.17

67.32lei

-29 %

Produs nou

Bine Sănătos Pernă pentru Gât pentru călătoria cu Avionul Fibre de Bambus Memorie Spuma de Perna în Formă de U pentru Adulți de Turism Descriere: Caracteristică:

1. Avansat de memorie burete : Bucurați-vă de noastre de calitate spuma de memorie pernă de călătorie.Lux padding spuma de memorie utilizează un al doilea 5 reveni tehnologie care este confortabil si durabil, amortizare organismului și alinarea dureros puncte de presiune pentru relaxare totala.

2. Suport Perfect: Aceasta spuma de memorie pernă de călătorie are o perfectă formă curbată pentru a asigura o mai bună gât, pentru a preveni cap de basculare înainte, și de a reduce dureri de gât în timpul călătoriilor.Adauga un cordon reglabil de blocare, puteți ajusta unghiul și dimensiunea de perna la voi, pentru a satisface diferite gât cerințele de dimensiune, alege să oferi sprijin și confort în cazul în care aveți nevoie de ea.

3. Sweat-proof/lavabil sacou : memoria Noastră spuma perne sunt acoperite cu respirabil și ultra-moale magnetic, țesături, cu milioane de mici și de bună calitate margele si auto-a dezvoltat de sudoare dovezi materiale pentru a oferi maximum de confort pentru călătoria ta.Fata de perna este lavabilă la mașină, astfel încât veți obține proaspăt și curat perne pe drum.

4. Cea mai buna alegere pentru călătorie : toată Lumea are nevoie de o bună calitate spuma de memorie de călătorie pernă pentru gât.Atunci când stai pe scaunul din avion, masina, tren sau autobuz, aceasta perna ofera un suport suplimentar pentru a proteja gatul de durere.

Notă:

1. Nu pot fi expuse la soare, expunerea se va schimba proprietățile chimice și fizice de memorie pernă, care rezultă în memorie redus

2. Miezul interior nu are nevoie să fie curățate.

3. Acesta poate fi plasat într-un loc aerisit.Perna de bază pot fi plasate într-un loc aerisit în timpul de curățare de pernă.

Descriere:

Dimensiune: 30 * 30 * 10 CM

Material: Poliester bumbac

Umplere compoziție și conținut: 100% poliuretan

Umplutura: Memorie bumbac

Funcția: Grija pentru gat, suport de gat si umeri

Metodă de spălare: interior nu pot fi curățate, jacheta poate fi eliminat, nu înălbitor cu clor

Lista de pachete:

1 *spuma de Memorie pernă de călătorie

Pachetul Include:

1 x Spuma de Memorie Pernă de Călătorie

Etichete: fibra de bambus perna, eco, broderie perna, airplan model, Perna, pernă de călătorie, moda produse de bambus, ata dentara eliminare, produse de bambus cazuri, perna bambus

Material Alte
Cerere Gât
Numărul De Model Spuma De Memorie Pernă De Călătorie
Dimensiune Medium
Origine NC(de Origine)
Nume De Brand Breathleshades

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare