DUOYI DY294 Digital Multifunctional Tranzistor AnalyzerTester Semiconductoare Dioda Triodă 1000V Tensiune Inversa Capacitate FET

w149978

162.68lei

-54.22

216.90lei

-24 %

Produs nou

DUOYI DY294 Digital Multifunctional Tranzistor Tester Diode Semiconductoare Triodă 1000V Tensiune Inversa Capacitate SCR FET Tester

DY294 este folosit în principal pentru testarea DC parametrii galeriei de semiconductori, cum ar fi dioda, tranzistor, controlat de siliciu și tranzistor cu efect de câmp.De asemenea, poate fi folosit pentru a testa cu suport tensiune de condensator, protecție de tensiune de tip varistor și izolarea electrica .Între timp, ea, de asemenea, puteți testa 78 și 79 serie de trei terminale regulator de tensiune.

Măsurare tensiune directă, inversă de tensiune, înainte de saturație cădere de tensiune, factor de amplificare, inversa curent de scurgere de diferite cristal diode, audion, siliciu controlate redresoare(SCR), tranzistor cu efect de câmp(FET).Măsurând tensiunea nominală de lucru chimice condensator, terylene condensator, DY294 Ta de condensatoare, condensatoare multistrat ceramice condensator de înaltă tensiune lacker.Măsurarea protecție de tensiune de tip varistor.

Caracteristici:

Măsura DC parametrii galeriei de semiconductori, cum ar fi dioda, tranzistor, controlat de siliciu și tranzistor cu efect de câmp.

Măsura condensator, varistor, tensiune DC sursa de semnal.

Măsura 78 și 79 trei terminale regulator de tensiune.

Date de așteptare, de avertizare de baterie descărcată.

PARAMETRU TEHNICE

METODĂ DE CONECTARE DIAGRAMA

DETALII PRODUS PREZENTARE

Agent Includ:

1 x DY294 Tranzistor metru

1 x manual de Utilizare

1 x sac Negru

Alimentare: 1.5 V baterii AAA (R6AA-SUM-3) (Bateriile nu sunt incluse)

1. Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3. Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Toate comenzile vor fi expediate în termen de 3 zile lucrătoare după ce ne-au primit cu succes a plății.

3. Oferim regulat Post Air Mail și-au stabilit metodele de transport gratuit.

4. Deoarece comerțul este trans-naționale, precum și par avion este cea mai ieftina metoda de transport maritim, se va lua o lungă perioadă de timp pentru livrare.Dacă nu doriți să așteptați atât de mult timp, vă rugăm să alegeți și Exprime și să plătească taxa.

5. Noi nu suntem responsabili pentru taxe Vamale.

1. Dacă elementele sunt găsite în stare proastă atunci când a primit, vă rugăm să contactați-ne liber.Putem returna banii sau retrimite unul nou pentru tine.

2. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul pentru că de preferințele personale, puteți să ni-l returnați în termen de 7 zile.Trebuie să plătească transportul.

3.Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

1.12 luni garantie

2.Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primesc articol sau cu probleme de calitate,vă rugăm să ne contactați,putem oferi reveni sau de a retrimite garanție, dar vă rugăm să oferi dovezi pentru a demonstra problema în mod activ.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Etichete: condensator esr tester, semiconductoare tester, ic tester, boba fett, duoyi tester, fet, tester pentru tranzistor, testare termică, gm328a tranzistor tester, mc34063a

Nume De Brand Duoyi
Numărul De Model DY294
DC Curent de Câștig 10uA/1mA/10mA
Tensiune De Străpungere 200V/1000V
Temperatura de depozitare -10~50℃
Inversa curent de scurgere 2000µA
DIY Consumabile ELECTRICE
78 sau 79 de trei terminale 78xx/79xx
Gama De Măsurare manual
Dimensiuni 150*100*70mm
Polarității Automata
Statice de putere de disipare despre 48mA
Putere Electronice
Vce (sat) 10mA/100mA/800mA/2A (Ic)
Display maxima de citire 1999, înălțimea caracterelor 20mm
Utilizare Măsura condensator,varistor,DC tensiune de semnal,dioda, tranzistor ect
Rata De Eșantionare De 3 ori / secundă
Temperatura De Operare 0~40℃

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare