Fata Vaza Decor Ochii Mari Papusa Rășină Ghiveci Figura Sculptura Meserii Stora GXMA

w149966

18.31lei

-4.59

22.90lei

-20 %

Produs nou

Fata Vaza Decor Ochii Mari Papusa Rășină Ghiveci Figura Sculptura Meserii Container De Depozitare Aranjament De Flori Container

OOTDTY

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

Fabricat din rășină de înaltă calitate, durabil și artistice.Creative față umană forma suculente vase sculpta cu detalii rafinate și excelent lucrate manual.

Stil Nordic: Acest ochi-catching ghiveci face un plus unic pentru decor acasă ori de câte ori este afișat, în interiorul și în afara.Acesta nu este doar un ghiveci, dar, de asemenea, o mare decor acasă.

Decor mare: atunci Când se umple cu plante verzi, un total de clasă de artă apare.Clasic căutarea și dimensiunea perfectă pentru a ține suculente, plante medicinale și plante cactus,plante și flori mici.

Utilizarea pe scară largă: Minunate decorațiuni interioare pentru dormitor, living, birou, pervazul ferestrei, masă de cafea.Cadoul Perfect pentru petrecere, nunta, aniversare, zi de naștere, de Crăciun și de afaceri cadou.

Sfaturi cald: Comanda-l acum!!!Veți cădea în dragoste cu creative ghiveci.Plantele nu sunt incluse.Produse realizate manual, culoarea poate varia.

Caietul de sarcini:

Utilizare: Desktop

Finisare: Nu Filmate

Folosit Cu: Flori/Plante Verzi

Tip: De Plantat

Stil: Europa

Tip: Portret ghiveci de flori,Portret sculptura,Fata d

Cerere scena:mobilier de Casa, proiecte de ecologizare, hoteluri, flori, pepiniere de producție, birouri, familie grădinărit, balcon grădini, mall-uri.

Material:Rasina

dimensiune: așa cum se arată

Conținutul Pachetului:

1*Art portret ghiveci

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: birou de perete decor, fata oală, flori de iarba, nordic vaza, fata ghiveci, flori de lampă oală, ghiveci de flori, forest moss, vaza decora casa, vaza

Folosit cu
Folosit Cu Flori/Plante Verzi
Origine NC(de Origine)
Este Dispozitiv Inteligent No
Stil Pastorală
Condițiile De Utilizare Desktop
Setați Tipul No
Numărul De Model GXMA8YY102881
Material Rășină
Tip Coș De Flori

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare