Nou Animal De Companie Câine Haine De Vară De Protecție Solară Dinozaur Imprimare Caine Cu Gluga Îmbrăcăminte De Protecție Solară Respirația Subțire Moale Pentru Câini De Talie Mică De Îmbrăcăminte

w149754

14.81lei

-5.49

20.30lei

-27 %

Produs nou

Nou Animal De Companie Câine Haine De Vară De Protecție Solară Dinozaur Imprimare Caine Cu Gluga Îmbrăcăminte De Protecție Solară Respirația Subțire Moale Pentru Câini De Talie Mică De Îmbrăcăminte

Stil: Protectie solara Material: Poliester bumbac

Sezon: Primavara-Vara

Culoare: ca imagine

Greutate: 55g-195g

Dimensiune: Asia XS/XS/S/M/L/XL

Notă: XXS-L dimensiune este doar pentru referință ,pls verifica Lungimea specifice și Piept .multumesc!!!(1 inch=2,54 cm)

DIMENSIUNE LUNGIME GÂT PIEPT

XS 17-19 cm 23-25cm 32-36 cm

S 23-24 cm 26-28 cm 39-41cm

M 25-27cm 30-32 cm 44-46 cm

L 32-33cm 32-34 cm 48-51 cm

XL 36-38 cm 34-37 cm 53-56cm

Bucurându-se de cumpărături în magazinul nostru!!

1.De obicei durează aproximativ 15-45days pentru comanda ajunge prin China post air mail,

2. Dacă aveți nevoie urgent de produse,vă rugăm să ne contactați pentru a alege rapid mod de transport maritim, cum ar fi DHL/EMS și să plătească mai taxă suplimentară de transport .Cu toate acestea, dacă suma comenzii este mai mult decât 80USD, transport Gratuit de către EMS/DHL/Fedex(Exclude unele zonă de la distanță)

3.Uneori, timpul de livrare poate întârzia din cauza strict personalizat de inspecție sau de vreme problema,vă Rugăm să aștept patienly .Multumesc.

1. Vânzarea directă de la fabrica la client, se poate economisi mai mulți bani pentru costul produsului. 2. Mai mult de 20 de ani de experiență 3. Fiabile de calitate și preț Rezonabil. 4. Cele mai multe dintre articole sunt păstrați în stoc mare de vânzare. 5. Cel mai rapid timp de livrare termen 3 zile pentru comenzi mai mari cantități.

7. Accepta design personalizat și pentru OEM.

Satisfactia dumneavoastra este cea mai mare motivația noastră 1.Dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și de serviciile noastre,vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu 5 stele . 2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați pentru a obține o soluție mai bună înainte de a părăsi un feedback neutru sau negativ,va vom oferi cele mai bune servicii .

Etichete: încărcător de telefon 2 cablu, e fata de seturi de îmbrăcăminte, clar copilul cana de apa, kapy tactice casca, joe gilgun bustul gol, kaptur portbagaj turnare, e fata lgbtq haine, motocicleta pas mt03, ipad air pret japonia

Aplicabile Rasa De Câine Universal
Tip Câini
Sezon Primavara/Vara
Material Poliester
Dimensiune XS S M L XL
Calitate 100 % de asigurare a calității
Ambalare Sac de Opp
Picătură de transport maritim Da
model dinozaur de Protecție solară clothess
Gen de sex masculin sau feminin mascotas ropa perro
culoare Ca imagine

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare